Onsdag morgon

Den 2014-10-22 Klockan 06:47:00
Godmorgon! Nu har jag precis vaknat och snart ska jag pallra mig upp ur sängen och ta en dusch, idag har jag inget speciellt planerat utom att jag ska ut till stallet efter skolan och bara skritta ut Ranger eller leda honom för att ha ska röra lite på sig, men han får inte ridas ordentligt förens på Fredag eftersom kiropraktorn klämmde på honom igår. Mamma och jag åkte ut till stallet igår kväll och mockade och borstade av honom ordentligt och gav honom en morot och lite så, det är så himla mysigt att bara vara där utan att göra något. Ha en bra dag så hörs vi senare :)
Asså Mallis om två dagar, det är sjukt ju, men jag kommer sakna pluttisen<3
 

OMG!!!

Den 2014-10-21 Klockan 19:43:00
Jag har ju glömt att skriva att jag ska gå och kolla på Idol finalen den 5 december! Pappa fixade biljetter och nu ska hela famlijen för första gången gå och se idol live. Det är ju inte direkt fel att ONE DIRECTION ska uppträda också, hehe ;) Det är inte alls därför jag tvingade pappa att fixa biljetter, nej nej inte alls 8) Sen fick jag i födelsedagspresent av min kompis Moa att vi ska gå på Ed Sheeran konserten den 12 november, inte bara jag och hon utan Wilma, Elin, Disa, Jag och Moa så kul! Asså jag har galet mycket tur just nu, jag trodde inte att det skulle bli ett sånnt här bra år på nyårs afton 2013/2014 men det visade sig vara det bästa året någonsin :)
Ma boys<3
Ed :)
 
 
 

Oj oj oj

Den 2014-10-21 Klockan 17:28:08
Dålig uppdatering här asså. Förlåt för det och tack till alla som fortfarande orkar klicka in sig här en gång om dagen:) idag har jag varit i skolan, jag var sjuk i går men nu så är jag back in buissness eller hur det nu stavas, Kiropraktorn var ute hos hästen idag och han hade låsningar i ländryggen ich bäckenleden, det är troligen för att ha har blivit tävlad så pass mycket i hoppning och då är han lite överbyggd i bakdelen, men vi har fått massor av tips på hur vi ska lägga upp träningen för att hålla honom fin och få honom att trampa under sig bättre. Jag har ju riktat in mig lite mer åt dressyr hållet och jag kommer försöka ta mig ut och tävla ännu mer och få mer rutin på det hela. Jag kommer ju så klart att tävla hoppning också om jag tar dressyren till och börja med och bygger upp ett förtroende så kommer hoppningen att gå bättre också. Asså det är ju inte det att han inte hoppar, för det gör han mer än gärna, men jag får inte tillbaka honom ordentligt mellan hindrena och det gör att han slarvar med distanserna och hoppar av lite där han känner för det och inte där han ska. Det är ju defenetivt ett utvecklings område för oss :)
Älskade häst<3
 

Skolan suger

Den 2014-10-13 Klockan 17:37:51
Jag vet att man ska skriva positiva peppande inlägg om skolan men just nu är fallet så att jag inte vill vara där mer alls. Jag hatar franska oh jag hatar matte och jag gillar inte mina lärare, eller några gillar jag men inte speciellt många... I morgon har jag franska prov och jag funderar seriöst på att vara ''sjuk''. Jag kan inte franska över huvudtaget så det blir spännande. Jaja i morgon så ska jag hoppa med Disa iallafall så det blir kul, då ska jag träna på lite snäva svängar och sånna saker. 
(kombiryttarna.blogg.se)

Sunday evening

Den 2014-10-12 Klockan 19:56:01
Jag skrev att det skulle vara en händelse lös dag och det har det varit eller iallafall fram till halv 4 när jag cyklade till stallet och kollade på ponnycups matchen, det blev oavgjort och båda lagen var grymma. Sen åkte jag hem och då hade pappa kommit tillbaka från sin trip med sina kompisar, han hade en spricka i revbenet och två hummrar i en låda. Det var ju bra, heh inte men sen efter att vi hade ätit så åkte jag mamma och Nicole ut till Ranger för att säga godnatt och borsta av lera och lite så. Nu ska jag plugga Hemkunskap, kolla på the big bang theory och äta chokladmousse :)
 
 

Ranger framridningen 11/10

Den 2014-10-12 Klockan 13:55:00
(kombiryttarna.blogg.se)
 
 
 
 

Godmorgon

Den 2014-10-12 Klockan 12:52:28
Nu ligger jag i sängen igen, jag var uppe och åt frukost och sen var det så kallt att jag kröp ner under täcket och sen har jag inte velat gå upp. Emelie skickade massor av fina bilder på mig och Ranger igår kväll som hon hade fotat när jag red fram på ekholmsnäs, dom kommer upp senare idag :) 
Den här söndagen kommer det inte hända speciellt mycket men vid 20 över tre så ska jag cykla till stockby för att kolla på ponnycupen i hoppning, dom ska möta roogård tror jag så det blir spännande. Mamma och Nicole hade hästen idag så jag åker inte till stallet alls, det kommer jag inte göra i morgon heller för jag måste plugga till mitt franska prov på tisdag(jag kommer totalmisslyckas med det för jag kan inte franska överhuvudtaget). På tisdag deremot så ska jag ut och rida jag tror att jag rider ut faktiskt men jag har inte bestämmt mig än. 
 

Godnatt

Den 2014-10-11 Klockan 22:46:17
Idag tävlade jag, det gick helt okej med tanke på att det var hans första dressyr tävling på väldigt länge. Jag fick 59.17% och slutade på 4 plats(av 5 starter hrm...)Men han var duktigt och lite spänd, jag spände mig lite också eftersom jag var nervös men med massor av träning så kommer vi fixa det här till slut, nästa helg blir det både dressyr och hoppning, ekholmsnäs har sina egna tävlingar på lördag. Vid 10 så börjar dressyren och jag ska starta klass två LB:1 och vid 14 startar hoppningen och jag ska starta klass tre som är 80cm och det ska bli otroligt kul faktiskt :) Det blir bra att få lite rutin på det hela och helgen efter det så flyger vi äntligen till Mallorca, så mysigt. Men nu ska jag sova, godnatt med er<3
 

Tävlings dag

Den 2014-10-11 Klockan 09:40:18
Nu har jag vaknat och snart ska jag äta frukost. Jag är så taggad inför idag, det ska bli galet kul och jag ska be mamma fota allt och filma så att jag kan lägga upp det här sen. Nicole ska följa med oss idag och hon ska hjälpa mig och sätta upp håret och allt med donut och grejer och sen skulle hon fixa någon sak så det såg proffsigt ut. Men snart så ska vi åka ut till stallet och putsa iordning allt och sen knoppa honom och sen ska jag rida fram i tre evigheter så att han är tillräckligt avslappnad för att prestera bra. Det jag måste tänka på är att slappna av och att ha lite mer stilla händer. Om jag spänner mig så är vi körda för då vill inte han gå framåt alls, eller han går men med huvudet i luften och så. Önska mig lycka till! :)
 

Ridningen idag

Den 2014-10-10 Klockan 22:35:49
Det gick lite sisådär, det var mörkt runt omkring ridbanan men själva banan var upplyst med strålkastare som skulle kunna användas på en fotbollsplan :) Det var lite fladdermöss och flaskor som han kollade på och så var han rätt spänd och inte så sammarbets villig tyvär, men som folk säger om det går dåligt dagen före tävlingen så går det antagligen bra på tävlingen. Men han har ju inte tävlat dressyr på väldigt många år så det ska bli spännande och se hur han reagerar på allt men han gillar ju att visa upp sig så det ska nog inte vara några problem. Padden som jag köpte i går funkade kanon bra och sadeln ligger så mycket bättre än vad den har gjort tidigare och det känndes jätte skönt. 
Vid 11 ska vi vara i stallet för jag ska rida fram 13.45 och sen rider jag bort till stockby 14.25 eller något sånnt så att jag är där i tid och kan betala start avgift och lite så.
 

Mellan landar hemma

Den 2014-10-10 Klockan 16:52:34
Nu är jag hemma och har vart det en stund, mamma och Nicole kommer snart hem och då ska vi äta middag och sen så ska vi ut till stallet för jag ska rida lektion för Kim klockan 19.30 och träna på dressyr programmet inför i morgon, det ska bli så kul, det är 6 startande i min klass och en är utomtävlan så jag hoppas jag har en liten chans iallafall till placering. Men mest nu är det ju för att få lite runtin, första start är klockan15 så jag kommer väl antagligen att rida typ 15.20 eller något sånnt och det är ju trevligt för sen på kvällen så ska vi äta middag i lidingö centrum och sen ska vi bowla och det ska bli super mysigt faktiskt :)
 

Snart

Den 2014-10-10 Klockan 10:01:00
Snart! Mallorca, det ska bli så skönt att komma till värmen, det är inte jätte kallt här än men ändå :)
Det här är utsikten från våran lägenhet<3
(det är inte VÅR lägenhet men pappas kompisar låter oss låna den)

Torsdag

Den 2014-10-09 Klockan 18:10:00
Idag slutade jag vid 11.25 och då åkte jag in till stan och så åt pappa och jag lunch tillsammans och sen så gick jag till hööks och köpte det här:
 
Han behöver en padd och sen så behöver vi ju reflexer eftersom det börjar skymma vid 18 redan nu mera och det kommer ju bara bli mörkare och mörkare nu så det behövdes. Sen så ska jag ju tävla på lördag och då kan det ju vara bra att ha en kavaj. Det är hööks egna som jag tycker är riktigt bra, jag har haft en tidigare fast marinblå och jag var jätte nöjd med den men eftersom jag växer så blev den förliten så jag fick investera i en ny. 
När jag skulle hem sen så fick alla gå av vid gärdet för det var stopp i tunneln mellan gärdet och ropsten så då skulle ju alla ta ersättningsbussar och gissa om det var mycket folk, helt galet var det. Jag träffade dock min kompis Ebba och vi smög runt alla så att vi skulle hinna med den första bussen annars hade jag fått stå och vänta i alla fall en timme till. Jaja jag kom hem i allafall efter mitt lilla äventyr och sen dess har jag bara tagit det lugnt och lite så.
 
I morgon så ska jag rida lektion för Kim klockan 19.30 så det blir lite sent men det är det värt, sen på lördagen så ska mamma och jag till stallet vid 12 och knoppa och putsa på hästen och på alla saker. Sen så ska jag rida fram lite hemma innan jag rider bort till stockby och sen är det tävlings dags! Jag har start nummer tre i klass 1 som är LB:2 då så det är as nice. Nu ska vi snart äta middag, mamma håller på att göra cesar salad och det är ju så galet gott så det finns inte. Och om 2 veckor åker vi till Mallorca! DET om något ska bli fett mysigt, det blir lite jobbigt att vara utan hästen men eftersom Elin tar hand om honom så vet vi ju att han är i goda händer :)
 
 

Onsdag kväll

Den 2014-10-08 Klockan 22:16:56
Idag har inte varit en bra dag, jag orkar inte skriva varför just nu men kanske i morgon. Det gick as bra att rida idag, han var jätte fin och jag är astaggad inför söndagen :) I morgon så blir det ingen häst alls utan jag har halvdag i skolan och slutar 11.25 och sen så åker jag in till stan för att äta lunch med pappa och sen ska jag köpa lite saker på hööks som vi behöver till Ranger och efter det så ska jag åka hem och bara ta det lugnt<3
 
 

Night

Den 2014-10-07 Klockan 22:13:01
Jag har haft två ful speckade dagar och nu är det sova som gäller, uppdateringen kommer att vara lite sisådär med men här är iallafall bilder på Fiskbullen(Ranger)från löshoppningen i onsdags :)
Tack Emelie som fotade, www.kombiryttarna.blogg.se 
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0