Förlåt

Den 2013-11-27 Klockan 16:02:53
Jag har inte blogat sen i fredags eftersom datorerna hemma inte fungerar och mitt internet är helt hemskt och det är jätte jobbigt att blogga från mobilen, men försöker blogga när jag har tid❤️


Stallet

Den 2013-11-22 Klockan 15:21:48
Nu sitter jag i stallet och snart ska vi ha USS möte. Jag fick sluta lite tidigare idag så jag kunde ta en tidigare buss, jag hoppas att jag får någon rolig idag eftersom det är hoppning så det skulle vara kul. Jag skulle vilja ha Sonny, Eddie eller Anna Belö kanske❤️ 



Visste du att...

Den 2013-11-21 Klockan 11:25:00
...Jag alltid måste kolla två gånger att det är stängt och låst överallt innan jag kan gå och sova. Det är jätte irriterande eftersom vi har ett ganska stort hus...
 
...I morgon är det i månad kvar till till jullovet och då ska vi på mammas 50 års resa till väst indien, fatta vad härligt och vi ska kanske simma med Delfiner också! Men det här blir andra året i rad som jag åker bort över jul och nyår, jag kommer sakna julgranen och att leka i snön på julafton, men jag ska inte klaga :)
 
...Jag älskar att sjunga och spela piano, eller att pappa spelar gitarr och jag sjunger, det är grymt kul, jag kanske lägger upp en video när jag sjunger snart om ni skulle vilja det.
 
...Jag vet vilka gymnasium jag ska söka till och det känns jätte skönt. Strömsholms ridgymnasium, flyinges ridgymnasium och Kulturama. för jag vet att jag antingen vill hålla på med hästar eller musik på något sätt.
 
....Jag är en directioner, jag var på one directions konsert i våras den 8 maj och jag var där med två kompisar och min stora syster. Jag började gilla dom för snart två år sedan och har inte slutat en dag sedan dess.Jag ska KANSKE på deras konsert även den kommande våren och det känns helt sjukt att jag kanske ska få se dom igen, det händer bara inte!
 
Det var dom , om ni har något mer att fråga så lämna gärna det i en kommentar
 

Food

Den 2013-11-21 Klockan 10:49:56
Nu är det en lektion kvar innan lunch och jag är HUNGRIG! Jag vill ha mat nu, men antagligen kommer det vara något äckligt som vanligt när man är hungrig...

Vi vill ha mat!!!


skolan

Den 2013-11-21 Klockan 08:28:34



Pappa kom hem med Pizza

Den 2013-11-20 Klockan 18:28:21
😍


Hmhmhmmmmmm

Vine och lite annat

Den 2013-11-20 Klockan 17:23:32
Vine är min absoluta favorit app at the moment, jag älskar och kolla på roliga videor som bara är 6 sekunder lång av antingen one dreiction eller någon random människa som gör så roliga sakeer att jag typ dör. Men den är hur som helst grymt bra, så om du inte redan har den så ladda ner den(det är gratis).
 
Jag bara kände att jag ville skriva det där så jag gjorde det. Jag kom hem från stallet för en liten stund sedan och så har jag suttit och spelat piano och sjungit lite, jag gjorde inte så mycket i stallet, åt mellis och hjälpte till med fodringen typ. Nu ska jag sätta på någon bra låt på högsta volym och ta mig något att äta :)
Eminem är så otrolit söt♥
 

Jag tycker...

Den 2013-11-19 Klockan 19:24:08
att alla ska gå in på min kompis Almas blogg och läsa inlägget som hon skrev, jag tror att många kan känna igen sig i åtminstonde en av rollerna hon beskriver.
>>>>>>>>>>KLICKA HÄR!<<<<<<<<<<
 
 

Tisdag

Den 2013-11-19 Klockan 17:48:18
Jag känner att jag inte kommer på några bra rubriker längre, så om någon har något förslag så får ni gärna komentera. I morgon skulle jag ju ha ridit i vanliga fall men eftersom det är teori både onsdag och torsdag så får jag inte rida förens på fredag, men jaja.
Jag kom hem från skolan för 2 timmar sen kanske och dagen har varit ganska lugn faktiskt, nu sitter jag och lyssnar på musik och jag ska fortsätta med min engelska läxa.
Älskar den här bilden på mig och little May, jag vet inte vaför, men det kanske har något att göra med att hon ser så glad ut :)
 
 

Tävling!!!

Den 2013-11-17 Klockan 18:37:45
Idag var jag ju och tävlade som jag skrev i går kväll, jag skulle ha haft en ponny som heter Oliver, jag var inte taggad alls, men sen så fick jag reda på att min kompis var sjuk och hon hade en av mina favorit ponnysar, Sonny. Så jag kollade om jag kunde få rida Sonny istället för Oliver och det gick.
 
När jag  först kom till stallet så betalade jag startavgiften och sen byggde vi bana och gick den, efter det så skulle jag hjälpa tjejen som skullle ha Sonny innan mig och göra i ordning honom, han fick en fläta i pannluggen och ett jätte fint vitt schabrak att ha under sadeln.
Det gick bra för tjejen men Sonny sprang undan på sista hindret i clear rounden så hon fick ingen rosett, direkt när hon hade ridit klart så skulle jag sitta upp och känna in mig på honom, han var ganska seg till att börja med, men efter att jga hade galopperat i båda varven så började han slappna av och jag med, sen blev han lagom pigg och jätte fin. När jag sen väl började hoppa på fram så känndes det att jag inte hade hoppat honom på ett tag, jag hade nästan glömt hur härliga språng han tar och hur stark han kan bli :)
Men efter att jag hoppat alla hindrena så känndes det som om jag aldrig slutat rida honom, Jag gick in på banan och fick startsignal direkt, det var lite irriterande eftersom jag helst hade velat rida runt en liten stund och låta honom kolla på hindrena, men men.
 
När jag red mot första hindret så var han inte riktigt framme för skänkeln så det språnget blev lite konstigt, men sen kom vi igång och tvåan och trean gick super, sen var det ett polkagris färgat hinder som han tyckte var lite obehagligt så han lifte lite extra på fötterna där, femman gick bra och sexan var det bästa ett av de bästa sprången nånsin tror jag, han hoppade värkligen med ryggen, språng kurvan blev rund och fin och han hoppade av på precis på rätt ställe, sjuan gick bra och sen var det omhoppning. Det var 8an som var ny, nian var en trippelbarr, 10an var samma som 1an och 11 var 4an baklänges och 12an var trean baklänges. Jag var felfri i grunden och i omhoppningen, men jag tog väldigt långa vägar i.hoppningen med flit eftersom jag inte red för att vinna, bara för att få några bra språng och en bra runda, det var nyttigt både för honom och mig. Men jag fick tiden 46.46 tror jag, jag är grymt nöjd iallafall.
Gamla bilder på mig och Sonny
Älsklingen♥
 
 

Natti

Den 2013-11-16 Klockan 22:31:13
Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon och tävla❤️


Åh gud vad jag blir irriterad

Den 2013-11-16 Klockan 18:03:26
Vissa människor har värkligen inget liv, varför ska man lämna kommentarer, eller ens gå in på bloggar, om man bara ska vara elak och såra andra. Min kompis som jag har känt nu i två/tre år kanske fick en kommentar på sin blogg som hon har med en annan tjej(båda super duktiga på att rida och jätte snälla)som bara var allmänt konsig, personen, som var anonym, undrar varför?*ironi på hög nivå*, skrev att hon red dåligt osv. varför? det är så sjukt onödigt, speciellt eftersom min kompis rider jätte bra, det kan ju vara möjligt att det inte var ett perfect steg i just det ögonblickt som bliden var tagen men det betyder ju inte att hästen inte gick bra de resterande 59 minuterna och 59 sekunderna och det betyder ABSOLUT INTE att personen rider dåligt.
 
Jag blir så himla arg på sådant här, vissa människor måste värkligen växa upp, och om man nu har åsikter om hur det ser ut när man rider eller vad man nu gör, antingen håll det för dig själv eller säg åtminstone vad du heter. Så innan du skriver något onödigt eller elakt, om sitvationen var omvänd, skulle du vilja ha den komentaren på DIN blogg eller om du skulle vilja att någon sa det till dig. Så snälla tänk en extra gång innan du skriver något elakt, du sårar faktiskt den personens känslor och skriv namn, för det fegaste som finns är att lämna en kommentar på internet utan att våga stå upp för det.
Det här är en typisk ögonblicks bild, om jag inte hade sagt något och bara lagt upp den här bilden så hade det säkert varit någon som sagt att jag rider som en kratta, hon slängde upp huvudet EN gång under hela det ridpasset, jag fick den här bilden av en kompis som märkt mejlet med, ''haha, Betty leker Giraff'' jag skrattade åt det och la uppbilden på min gamla blogg och skrev samma sak som hon gjort. Jag la upp den här bilden efter det.
Så här gick hon under resten av det passet. Så om man gämför de här två bilderna med varandra så ser man värkligen hur illa det kan se ut om man råkar trycka på avtryckaren i fel(eller rätt, beror på hur man ser det)sekund.
 
Ordspråket en bild säger mer än tusen ord stämmer ju i de flesta fallen, men just under sånna här omständigheter så kan man faktiskt inte säga hur någon rider bara genom att kolla på en bild. Så åter igen, tänk innan du skickar iväg något som kan såra någon annans känslor.
 
 

Känner mig stolt

Den 2013-11-06 Klockan 21:24:26
Nu har jag jort 30 frågor NO boken på 25 minuter, det är GANSKA bra faktiskt. Just nu så har vi våra mammas bror, hans fru och deras två barn här, en liten bebis tjej på 10 månader och en kille på 6 år, båda två ör väldigt mysiga men det är aldirg en lugn stund... Jag red Sonny idag och det gick verkligen super bra, han var jätte fin och lyssnade väldigt bra på alla hjälper. Vi jobbade välddigt mycket med ställning och börjning på volterna och sen jobbade vi lite förvänd galopp på långsidorna. Det var ett jätte roligt ridpass och jag ser verkligen fram emot det.
På söndag är det stjärnornas hoppning(det som går i globen, de kommer till oss för sin general repetition innan globen horse show) och jag ska ha Betty, och jag är inte taggad alls. Jag känner mig inte säker när jag hoppar henne och då känns det ju inte så bra att tävla henne på en sådan tävling dessutom, jag pratade med hon som bestömmer vilka vi ska ha men alla ponnysarna ska gå jätte mycket det dagen och jag ska ju även tävla ponnycupen i dressyr på dagen där hemma match mot Vallentuna och jag vet inte vem jag ska rida, men jag kommer nog få reda på det i morgon tror jag.
Nu ska jag dock gå och sova för jag är jätte trött och jag sov inge bra i natt, men jag kommer antagligen uppdatera i morgon om jag orkar :)
Den här bilden har inget och göra med vad jag just skrev, men jag hämtade min lilla kanin hos uppfödaren vi lämnade honom och våran andra kanin hos över höst lovet. Jag hade det föresten jätte bra på Mallorca och bilder kommer när jag har tid!
 
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0