Lördag

Den 2014-05-31 Klockan 16:09:29
Just nu sitter jag med Nicole och vi har precis kollat på pretty little liars, det är en riktigt bra serie så om ni inte har sett det kolla nuuuu. Jag kollade på vampire academy i går och det var faktsikt en jätte bra film men boken är ju så himla mycket bättre men dom försökte iallafall och vissa scener var bra men andra var lite halv konstiga. 
 
 

Med Nicole

Den 2014-05-30 Klockan 15:08:25
Nu är jag med min lilla syster och vi typ sjunger lite, Elin sovöver här i natt och vi hade as kul i går. I dag är det ju dressyr och jag vet inte vem jag vill ha men det kommer säkert bli någon bra antagligen Eminem för jag har ridit honom nu två gånger i dressyr specialen och det har gått jätte bra :)
 

teknik

Den 2014-05-26 Klockan 09:05:21
Jag har teknik just nu och vi håller på att fixa våra dröm hus på floorplanner.com. Det suger ioförsig men det är bättre än att vara i träslöjdsalen... Idag ska jag och mamma åka och klippa kaninernas klor och sen ska jag plugga inför mitt no prov i morgon. Anledningen till att jag innte har bloggat är att jag inte har haft lust helt enkelt men vi får se om jag kommer igång igen snart. 
Tack tova för bilden(kombiryttarna.blogg.se)
Jag och Sonny ifredags, jag tävlade även honom igår och det gick jätte bra men han sprang undan på första hindret i omhoppningen men det var mitt fel, finaste killen
 

Bakning

Den 2014-05-14 Klockan 21:12:00
Jag har precis blivit klar med bakningen som skulle fixas för att vi har vårmarknad i morgon i skolan(En marknad där man kan sammla in pengar till klasskassan typ)Jag kan inte vara med så jag får bara baka och lämna det där, men jag gjorde chokladbollar och Nicole hjälpte mig. Jag är helt slut i händerna efter allt rullande men dom blev goda i allafall, i morgon så blir det först skola som vanligt och sen åker jag hem och äter en tidig middag för sen klockan 18 så ska jag på en hoppclinic för en super grym tränare som tävlat 1.50 hoppning själv och så. Jag tror det kommer bli väldigt lärorikt och se ryttare som rider betydligt bättre än mig hoppa och sen försöka föra över lite av det till min egen ridning, jag ser hursomhelst jättte mycket fram emot det, jag ska sitta där med en termos med te och sen kanske jag har med någon liten kaka eller nått, vi får se helt enkelt. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen kolla på ett sherlock avsnitt eller doctor who kanske, beror lite på hur trött jag blir om en stund men sen ska jag försöka sova lite tidigare än i går för då kom jag inte i säng förens tolv typ så det var inte jätte bra. 
Jag gjorde en jätte miss i min svenska novell, jag skrev att en kille tog bussen från Glasgow till London, jag trodde att båda två låg i england men det viade sig att Glasgow ligger i Scottland så det var lite fail, jag får se till att ändra det i morgon. Men godnatt alla och sov gott :)
<3
 
 
 
 
 

Bussen

Den 2014-05-14 Klockan 15:04:00
Sitter på bussen nu, har någon ett bra förslag på en tvserie? :)



Godnatt

Den 2014-05-13 Klockan 21:59:22
Jag är trött och ledsen just nu, det går inge bra i skolan jag får inte bra betyg på proven och jag bara orkar inte. Nu är ett sånnt tillfälle när man längtar grymt mycket till sommarlovet, mamma och jag pratade om allt som gör mig så här nere så det känndes bra men nu ska jag sova för annar skommer jag inte orka gå ur sängen i morgno vid halv 7. Så godnatt
Jag saknar dig min prins <3
 
 
 
 

Sång lektion

Den 2014-05-13 Klockan 19:50:00
Jag kom hem från min sång lektion för typ en timme sedan, det var väldigt kul och jag fick lite tips på hur jag skulle göra för att hålla tonerna längre och så. Jag pratade även med Johan(sångläraren)om låten she wolf falling to pieces som jag ska spela och sjunga på skolavslutningen och han visade även hur jag skulle spela för att det skulle låta bättre. Nu ska jag plugga mate för jag har prov i morgon, det är pest och pina men eftersom jag vill komma in på strömsholms ridgymnasium så får jag plugga på ordentligt, men jag bara orkar inte starta än men snart så.
Jag vill ha sommar nu tack, det skulle vara snällt om någon kunde fixa det typ nu.
 

visste ni att...

Den 2014-05-12 Klockan 19:32:00
*Jag ska hyra häst i sommar!!! OMG det ska bli så himla kul, sommaren 2014 kommer äga ut alla andra sommrar, med hästlängder ;)
*Jag hatar spindlar, ormar och andra äckliga småkryp och så.
*Jag älskar Tacos, jag skulle kunna leva på bara tacos för det finns så många olika kombinationer att pröva.
*Just nu går det inte bra att tävla, det blir inte bra resultat och jag känner mig bara allmänt dålig.
*Just nu går det jätte bra på träningarna så det är ett jätte plus :)
 
 

Eminem 11/5 2014

Den 2014-05-12 Klockan 18:14:21
Tack till Emelie och Madde som har fotat :)
Tusen tack för bilerna. Förövrigt så gick det helt okej på tävlingen, han var jätte fin i traven men dommaren tyckte att det var lite för lågt tempo, galoppen gick helt käpprakt åt helvete men det löste sig i allafall i volterna, jag var även räknare senare på dagen i en storhäst klass. Men jag fick 55,17% alltså 160 poäng(man delar 160 i maxpoängen som är 290 för just L:B 1 och då får man fram procenten, det lärde jag mig i går och inte i skolan)Nu är snart dags för middag och jag är hungrig så jag skriver senare eller nått.
 

hemma från skolan

Den 2014-05-12 Klockan 16:49:26
Jag kom hem alldeles nyss, jag bara längtade efter att den här dagen skulle ta slut för jag hatar måndagar. Det är den värsta dagen på veckan, resten av veckan är alltid kul för på tisdagar så är det sång, onsdagar ridning, torsdagar ridning, fredgar ridning, lördag då är man ledig, bara en sånn sak och söndagar är det ofta tävlingar eller träningar och annars tar man det bara lugnt. 
just nu sitter jag med en kopp te i soffan och jag ska kolla på på någon bra film eller så kanske jag ska börja kolla på supernatural(det är en serie för er som inte visste det). Men vi får se, senare så måste jag plugga matte för jag har prov på onsdag, men eftersom jag har pluggat inprincip hela helgen så förtjänar jag en paus.
 
 
 

spela med pappa

Den 2014-05-10 Klockan 18:03:38
Nu ska jag spela lite gittar med pappa,eller han ska spela och jag ska sjunga. Jag har shoppat med mamma idag också, jag hittade ett par jeans, en t-shirt och en avslutnings klänning. Klännigen är så sjukt snygg och jag bara älskar den. Jag läggerupp bilder på det jag köpt i morgon efter tävlingen, den ska jag även ha Eminem på så det blir kuligt.
 

Godnatt

Den 2014-05-06 Klockan 00:03:51
I morgon ska bli en bra dag, jag ska på sånglektion och jag sen ska jag kolla på en serie som jag började på idag. Ni kanske har hört talas om den, det är DOCTOR WHO. Så bra och definitivt se värd, men den går inte att se på swefilmer utan man får hitta drn på netflix eller på en bra online sida. Sovgott❤️ 



Bloggar jag läser

Den 2014-05-05 Klockan 12:34:00
Jag läser inte många bloggar alls dom som jag läser hittar ni här:
Kombiryttarna.blogg.se- Det är två stycken av mina kompisar som har den, dom skriver om sitt vardags liv och om hästar och ridlektioner osv. Super bra blogg med bra uppdatering.
Kidzofkarlshem.blogg.se-Super bra blogg med uppdatering om vad som händer på karlshem. De skriver också om hästarna de hyr och om träningar och tävlingar. 
Nellieberntsson.metromode.se-om man inte redan läser hennes blogg så borde man göra det. Hon uppdaterar om allt som händer i sitt liv, om sina hästar, mode och mycket mer. Hon är riktigt grym och hennes hästar är så himla fina.
ponnysanning.se-den här bloggen kollar jag bara in på ibland om det har hänt något stort i häst världen så brukar dom lägga upp det, den är absolut värd att läsa.
 
Hoppas ni blev nöjda med det om ni har några frågor om det här eller något annat så är det bara att lämna en kommentar. 
 

Veckans planer

Den 2014-05-05 Klockan 08:51:00
Måndag: Plugga och träna på sång läxan
Tisdag: sång lektion, plugga
Onsdag: Dressyrlektion
Torsdag: Dressyrlektion
Fredag: Hopplektion
Lördag: Förbereda för söndag
Söndag: Dressyr tävling
Ganska skön vecka, inte speciellt mycket och göra så det känns bra, det blir mycket ridning iallafall och det gillar vi :)
 

Hemma från ponnycups middagen

Den 2014-05-04 Klockan 18:39:13
Vi hade jätte trvligt och alla pratade och skrattade. Vi fick pizza och kladdkaka så jag känner mig tjock och mätt, men jag sprang ju tidigare idag så det fixar sig nog iallafall.
Jag kollade på the hobbit 2 desolation of smaug, den va riktigt bra faktiskt, jag kollade på den första hobbit filmen för ett par veckor sedan och den va okej men den här var typ tusen gånger bättre.
 
En sak som jag gör väldigt ofta när jag skriver på min dator eller i en bok eller nått så säger jag vad jag ska skriva högt samtidigt som jag skriver det. Jag gör det just nu tillexempel, men så länge det inte stör någon(vilket det säkert gör bara att ingen säger till mig)så är det ju inget problem. Om jag skriver utan att prata så blir det massor av stavfel eller bara fel bokstav och då när man ska fixa det så tar det lång tid.
Det där var inte logiskt någonstans men jag ville skriva det, så förlåt för ett rörigt inlägg men ni överlever nog.
 
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0