Min nyårs outfit

Den 2014-12-31 Klockan 18:42:49
Magtröja- H&M. Kjol-H&M. Skor-Jeffrey Campbell
Jag älskar den här magtröjan, den är så bekväm, det blir inte den här strypt känslan som jag ofta får av tröjor som har hög krage :)
Och slutligen mitt hår som börjar bli riktigt långt :O
Inte den bästa kvaliten på bilderna men men, det får vara så också ibland <3
 
 

Inför nästa år:

Den 2014-12-31 Klockan 12:18:00
Okej så nu tänkte jag dela med mig av mina planer inför 2015 resemässigt till er!
 
Under sportlovet som är i slutet av Februari så ska jag och min familj åka till Rättvik, vi är typ delägare på en stuga där så vi åker dit varje år och det är alltid så mysigt! 
Lite längre fram i tiden, ungefär runt påsk, så ska vi till LONDON vilket är sjukt kul, jag ser framemot det jätte mycket. Alla barn i min släkt har fått åka med Farmor och Farfar till just London men eftersom de är över 80 år båda två så går det inte att de reser någonstans just nu tyvärr.
Under sommaren sen så åker vi ju alltid iväg med båten och till sommaren så har vi bokat 2 veckor på tjockö, samma hus som vi bodde i i sommras.
På höstlovet så åker vi till Mallorca och bor hos pappas kompisar, det blir antagligen på samma ställe som vi har varit på nu två år i rad.
Och sen slutligen om jag har tur så åker vi på en utlandsresa under jul och nyår också, men vi får se allt är inte helt bestämt än :)
 
Ja, så ser det ut för mig under 2015, mycket resor blir det men jag tycker ju att det är kul och jag älskar att vara i värmen! 
Mallis<3
 
 
 

...

Den 2014-12-30 Klockan 22:11:06
Vet inte riktigt vad jag ska ha för rubriker längre och det suger ju men jag kommer säkert på något tills i morgon. Jag ska inte till stallet under morgon dagen utan jag ska vara hemma och ta det lugnt, på kvällen sen så kommer min farbror hit och vi ska ha fem-kamp och äta oxfilé innan klockan slår 00:00 och det är 2015!!! Nu ska jag however titta på någon mysig film och sen sova, för ingen kommer väcka mig i morgon, såå nice :O
Har jag tur får jag kanske rida för min kompis på fredag på stockby, och då ska jag försöka byta till mig Sonny<3
 
 
 
 

Snabbis till stallet

Den 2014-12-30 Klockan 19:49:31
Nu åker vi till stallet igen eftersom vi glömde mocka hagen tidigare idag, hehe❤️ 



Dagens ridpass

Den 2014-12-30 Klockan 18:01:00
Jag var ju i ridhuset med Ranger och red lektion för Kim idag och det gick så himla bra! Det känndes jätte skönt att få rida inomhus och rida en ordentlig lektion, det var ett tag sedan och vi har utvecklats ganska mycket sedan jag red lektion senast. Det nya tränset från JW som vi har funkar verkligen perfekt på Ranger, han är mycket mer avslappnad och han lyssnar bättre på hjälperna. 
 
Till själva passet då, Kim gick med mig upp till ridhuset eftersom Ranger är kännd för sitt humlr ute, hehe, nä men det gick super bra och han skööte sig super fint hela vägen från stallet, dock var han lite spänd när vi gick hem men jag är så nöjd med honom. 
I början av passet var han lite halv ovillig och det känndes lite ovant för mig också, jag har inte ridit ordentligt på ett tag nu när jag faktiskt har kunnat ta i påriktigt och varit nästan frisk, men efter 5-10 minuter så kom vi igång, men bakbenen ville inte riktigt följa med så jag flyttade lite och ställde till höger och vänster lite växlande, sedan så jobbade jag på volten runt Kim och kortade och längde stegte och formen, inte samtidigt då förståss. Sedan gick vi över till galopparbete och det gick bra där också, vi jobbade med lite förvänd galopp och att han skulle slappna av på rakt spår och att han skulle kunna gå på en rak linje innanför spåret. Men när jag skulle rida förvänd galopp i vänster varv så blev han sur och kickade och gjorde samtidigt typ sitt första rena byte med mig på ryggen utan bom, knas ponny <3
Men om man ser på det stora hela så var det här ridpasset helt fantastiskt och jag ser framemot att rida lektion igen på fredag!
Travdelen av passet är jag mest nöjd med, han var galet fin idag asså :)

Fem saker du kanske inte visste om mig

Den 2014-12-30 Klockan 13:21:00
Jag ÄLSKAR att resa till varma länder, det är super härligt att umgås med familjen eller bara ligga på stranden
 
Om jag fick välja så skulle jag flytta till Usa eller Storbritannien
 
Förutom hästarna och musiken så åker jag även skidor och har gjort det sen jag kunde gå inprincip
 
Jag tycker att det känns jobbigt att veta att Ranger åker tillbaka till Karlshem om 6 månader
 
Jag vill plugga utomlands efter gymnasiet eller åka till tyskland och jobba på ett hoppstall
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Den 2014-12-30 Klockan 10:13:09
Mamma väckte mig precis och gav mig inte så trevliga nyheter, men det går jag inte in på nu. Idag så ska jag hursomhelst rida lektion för Kim vid 12 i ridhuset, det tror jag kommer blir bra, jag har inte ridit lektion på ett tag nu så det lär behövas. Nu ska jag äta frukost och dricka te för det är KALLT ute nu asså :O
<3
 

Hårfärg

Den 2014-12-29 Klockan 17:29:00
Jag håller på att kolla runt på olika typer av hårfärger och försöker komma på vad som skulle passa mig, jag har varit blond typ hela mitt liv och det blir lite lång tråkigt. Jag tänkte kanske någon brun med röda toner, kopparbrunt eller någon röd färg. Men jag kan inte bestäma mig eller hitta något som känns rätt så om ni har några förslag eller tips på vad jag skulle passa i för färg så får ni gärna kommentera det här :)
 
 

Right now

Den 2014-12-29 Klockan 16:12:10
Jag kom precis hem från stallet och jag druckit en stor kopp te för att få upp värmen igen, det var så galet kallt idag -11 grader liksom, vad händer?
Morfar är här nu och vi ska äta röding som han hade med sig till midag senare när pappa kommer hem, så det blir mysigt. Som jag skrev tidiagre så longerade vi Ranger idag och det gick så bra, han var super duktig och han lyssnade på min röst super bra, jag blev lite förvånad faktiskt. Han fattade galopp direkt från skritt i höger varv, det har han haft lite svårt för så det känns ju super kul att det går framåt! Jag börjar även få koll på honom ordentligt nu när jag longerar vilket känns jätte skönt eftersom det kommer jag att göra mestadels när skolan börjar sedan, så fort lamporna kommer upp i arenan iallafall. 
Nu ska jag gå och va lite social med min familj, pösss :*
Åh, vad jag saknar sommaren!!
 

Till stallet

Den 2014-12-29 Klockan 12:43:18
Nu åker jag till stallet, longering står på schemat❤️ 



Måndag morgon

Den 2014-12-29 Klockan 11:13:27
Jag har 1,5 veckas lov kvar nu, halva tiden har redan gårr, sen börjar sista terminen i grundskolan och i bodal, jätte skönt men samtidigt lite sorligt. 
I dag då så skulle mamma och jag gått upp till ridhuset men eftersomdet är så sjukt kallt och jag är lite förkyld så besstämmde vi oss för att longera istället i arenan hemma. Såistället för att åka nu såska vi åka om  ca en timme så jag har lite tid över och då ska jag och Nicole spela något spel tror jag, ha en bra dag så hörs vi senare.
 
 

Hemma igen

Den 2014-12-28 Klockan 16:31:30
Det gick super bra i stallet idag, både Monica och Rebecka red och båda var jätte duktiga! Vi skulle släppa ut Ranger sen men han kännde inte riktigt för att gå ut så han backade genom hela stallet, sötnöten. När han fick komma in sen så hade han väldigt bråttom till höet som låg och väntade i boxen.
I morgon så går vi till ridhuset och rider där, mamma och jag turas om. På tisdag se så ska jag rida lektion för Kim i ridhuset och då går hon med mig upp och sen kommer mamma och går hem med mig och hästen så det blir bra.
Nu ska jag ta ett varmt bad och ge mig själv en skönhets behandling för det kan behövas, hehe :)
 

klockan är snart 11

Den 2014-12-28 Klockan 10:52:05
och jag borde faktiskt gå upp med tanke på att det kommer människor hit om ca. en halvtimme, men jag orkar inte, jag vill ligga kvar i min varma säng resten av dagen, men det går ju förståss inte. 
Idag blir det ekholmsnäs nästan hela dagen och sen ska jag hem och lägga mig i badet tror jag, det känns som om jag förtjänar det faktiskt, att bara ta det lugnt. Om jag orkar dra mig upp nu så sk ajag äta frukost och göra mig i ordning, men det blir nog inte än på ett par minuter ;)
 

2014

Den 2014-12-28 Klockan 09:32:00
Nu tänkte jag göra en precis likadan sak som alla andra har gjort, men det är bara tre dagar kvar av 2014 så då får man göra som alla andra :)
 
Beskriv året med tre ord:
Otroligt, överaskande & lyckligt
 
Bästa köpet:
Mina högklackade stövlar från Spanien, så sköna och otroligt snygga!
 
Bästa handling:
Sluta äta så mycket godis som jag har gjort, det är endast några få gånger i veckan nu :)
 
Vilka sånger påminner dig om 2014:
Love this life, Am i wrong och Like a drum. Alla tre påminner extremt mycket om flemminge gård där jag hade Ranger i sommras tillsammans med en av mina bästa kompisar Elin, vi lyssnade på musik varje gång vi satt i bilen och åkte till stallet eller affären eller från stallet. Like a drum är lite speciell för den spelades på radion när vi satt i bilen efter att ha tagit fel färja påväg till en middag med Eva & hennes familj som äger Flemminge, vi var 1,5 timme sena och de satt där och väntade på oss, hehe ;)
 
Vem har du umgåtts mest med:
Svår fråga men jag tror Elin och Alice
 
Har du haft ett förhållande under 2014:
Nej
 
Vart reste du under 2014:
Mallorca-Spanien, det är så sjukt mysigt där!
 
Vad var din största tabbe 2014:
Att jag litade på fel person
 
Vilka ser du som de största händelserna 2014:
Att jag fick hyra häst under sommaren, sen fick ju den hästen följa med hem också och det var ju inte helt fel :)
 
har du blivit bättre på något:
Jag har blivit bättre på att säga vad jag tycker, jag säger ifrån om någon gör något jag inte tycker är okej och jag har fått mer skinn på näsan
 
Vad har varit extra dåligt med året:
Min såkallade bästa kompis visade sig vara någon helt annan än jag trodde.
 
Vad var extra bra:
Att Ranger kom till oss, det är jag så tacksam för, han är verkligen guld värd
 
Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort tidigare: 
Hyrde häst och såg Ed Sheeran live, så sjukt coolt!
 
Lärde du känna nya människor: 
Ja, alla underbara människor på ekholmsnäs, super mysiga personer finns det där verkligen :)
 
Gjorde något dig riktigt glad: 
Återigen att hyra häst men också när jag gick på Ed sheeran konserten, det var så sjukt galet bra så ni fattar inte!
 
Vad var största framgången i skolan 2014:
Jag höjde mig i idrott vilket jag aldrig trodde jag skulle göra, jag har ett B nu. Jag nådde även mitt mål med Engelskan, jag höjde mig där med och det känns super kul :)
 
Största framgång i det privata:
Jag är mer öppen och social med mina kompisar och som jag skrev tidigare, jag har fått mer skinn på näsan och jag står upp för mig själv bättre. Hela det här året har givit mitt självförtroende en boost. 
 
Vem saknade du: 
Den personen jag inte borde saknat för det visade sig att han sket i mig.
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år:
Inse att alla inte är dom du vill att dom ska vara och jag ska visa för killen jag gillar att jag faktiskt gillar honom ;)
 
Tror du 2015 kommer bli lika bra:
Jag tror det kommer bli bättre, nä men påriktigt jag ser framemot 2015. Jag börjar gymnasiet och grundskolan är slut, äntligen. 
 
Vad kommer du sakna från 2014: 
Jag tror inte att jag kommer sakna något faktiskt, allt bra ligger framför mig kan man väl säga.
 
Vad önskar du att du gjort mer:
Varit mer öppen med mina känslor och mer ärlig mot mig själv
 
Vad spenderade du mest pengar på: 
Hehe, min häst tror jag
 
 
Och slutligen; dina planer för 2015?
Jag ska åka till London!! Helt fantastiskt, mamma och pappa sa det idag, vi kommer antagligen åka någon gång i April så jag ser sjukt mycket framemot det! Sen ska jag ju även träna massor med pållen och vi kommer försöka ta oss ut på flera tävlingar. Till hösten sen så ska vi återigen tillbaka till Mallorca och Spanien. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Lyssna på dig själv, gör det som är bäst för dig och strunta i människor som får dig att må dåligt.
Puss på er, hoppas att erat 2014 var bra och att ni får ett bra 2015! Själv börjar jag året med bra träningar för Kim och Uffe, jag ska även tävla den 6 januari på Stockby, kommer bli asöm :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ATM.

Den 2014-12-27 Klockan 21:33:05
 Nu har jag ätit en god middag och jag har grilat marshmallows i öppna spisen, sedan har jag och Nicole kollat på film tillsammans och nu ska jag snart kolla på en annan film fast med mamma och pappa. 
I morgon kommer ju som sagt min gudmor och min kusins tjej till oss för att rida hästis, jag vet inte hur jag ska göra om jag följer med eller inte, mamma klarar nog det själv och om vi är fyra stycken så blir det lite mycket tror jag... Ha en trevlig kväll och sovgott sen :)
Kalle <3

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0