Tröttheten

Den 2015-01-04 Klockan 22:39:06
Så sjukt trött är jag idag, jobbigt är det jag är liksom seg i allt jag gör. Idag var jag först i stallet en snabbis och mockade och gick med Ranger så han fick röra sig lite iallafall och sen så åkte jag hem och gjorde iordning mig och sen så åkte vi in till stan och kollade på The hundred foot journey eller 100 steg från bombay till paris som den heter på svenska. Den var riktigt bra faktiskt, jag trodde inte det om den först men sen så blev det bara bättre och bättre. Efter att filmen var klar så gick vi till Prinsen och åt, det var riktigt gott faktiskt. nu ska jag hursomhelst sova så hade bra :)
 

Hemma igen

Den 2015-01-03 Klockan 18:03:23
Jag har varit i stallet från klockan 9 i morse tills nu, sån jäkla tid tog allt idag men vi gjorde ju också mer än vanligt. 
Vi började med att ta en skritt runda ut i 30 minuter ungefär sen så longerade mamma Ranger och jag började smörja, sen var det dags för Kim's teori lektion samtidigt som alla åt lunch tillsammans, jätte mysigt var det verkligen! Sen två timmar senare så var det dags att smörja allt och sen fetta in det, det var ett himla jobb men så bra det blev när det var klart. Jag tog inga bilder för det känndes väldigt onödigt att visa hur det såg ut när jag smörjde. Jag tror att de flesta som läser här har en koppling till hästar och deras utrustning så...
 

Mina mål med Ranger 2015

Den 2015-01-03 Klockan 12:32:00
* Komma ut på fler hopptävlingar och starta en 90 cm klass innan sommaren
 
* Komma ut på fler dressyr tävlingar och starta en LA innan sommaren
 
* Han ska ha mer respekt för mig när jag har hand om honom själv och inte gå över mig eller puffa iväg mig
 
* Han ska kunna gå till ridhuset utan att blåsa upp sig och kasta sig åt höger och vänster
 
Ja, ungefär de är väl vad som kommer hinnas med innan sommaren, han åker ju tillbaka till Karlshem någongång i Juni och jag vet inte om vi kommer hyra honom igen efter sommarlovet, vi får se hoppas kan man ju alltid :)
 
 

Lördag morgon

Den 2015-01-03 Klockan 08:27:00
Jag vaknade precis, är galet trött men dagen rullar nog på ändå. Om 30 minuter ungefär så ska vi åka till stallet, mamma och jag ska turas om att rida, vi kanske plockar fram lite bommar och sockerbitar bara för att Ranger ska få göra något annat än att gå vanlig dressyr hela tiden, det känns inte så schyst. Kommer upp ett inlägg senare idag om mina mål med Ranger för 2015.
Jag saknar sommaren så mycket!
 

Night time

Den 2015-01-02 Klockan 23:42:00
Hej hej, förlåt för den typ sämsta uppdateringen någonsin idag. Jag har helt enkelt inte orkat gå in här idag bara, man måste ju få ha sånna dagar också ;)
Hursomhelst så red jag lektion för Kim idag och det gick att rida på banan vilket var jätte skönt då det blåste rätt kraftigt och Ranger blir ofta rätt hispig då och jag kännde inte för att vingla upp till ridhuset med honom. Nu ska jag sova för imorgon ska vi upp vid 8 om vi ska hinna rida innan Kim's teori lektion börjar. Och i morgon kommer även uppdateringen att var på topp, det lovar jag! Sov så gott nu :*
Saknar min finaste vän <3

Ska sova

Den 2015-01-01 Klockan 21:49:20
Jag har tänkt rätt mycket på en speciell person ett tag nu och jag vet inte riktigt hur jag ska tolka mina känslor för honom, jag vill liksom inte hoppa in i något om det visar sig att jag bara gillar honom som kompis. Hursomhelst så ska jag krypa ner i sängen och sova nu, är galet trött och i morgon blir ingen lugn dag <3
 
 
 
 
 

Tomorrow

Den 2015-01-01 Klockan 20:20:00
I morgon så ska jag rida lektion för Kim i ridhuset vid 12.30 och mamma går med mig dit. Förhoppningsvis så går det lika bra då som det gjorde i förrgår.
På kvällen sen så ska jag rida för min kompis Andrea i kombin och det blir as kul för jag har inte ridit på stockbys hästar sen jag slutade, det är hoppning och jag kommer antagligen att få Lucky:
Super snäll men pigg ponny eller så lyckas jag byta till mig Sonny! Hoppas hoppas, det är den enda ponny jag saknar på stockby :(
 
 
 
 
 

3 saker jag lovat mig själv inför 2015

Den 2015-01-01 Klockan 18:14:00
Tänkte dela med mig av vad jag lovat mig själv inför det här året :)
 
* Att inte umgås eller prata med människor som får mig att mådåligt
 
* Att äta bättre och faktiskt ta tag i min träning så den blir lite mer varierad
 
* Att plugga och göra läxor i god tid och höja mina betyg tills jag går ut nian
 
 
 
 

1 Januari

Den 2015-01-01 Klockan 17:04:07
Har ni haft en bra första dag på det här året? Jag har haft det iallafall, jag fick sova till 12.30 och sen väckte mamma mig och jag åkte till stallet och longerade Ranger och bara myste med honom massor. Sen kom jag hem och vi har ätit en god tidig middag för mamma skulle in till stan. Nu sittter jag i soffan med min syster och vi lyssnar på musik, med andra ord så har jag haft en rätt chill första dag det här året. 
Mina nyårslöften skriver jag om senare :)
Min fina ponny, jag älskar dig <3

GOTT NYTT ÅR!!!

Den 2015-01-01 Klockan 00:00:00
Fina bloggläsare, gott nytt år på er, hoppas att erat 2014 varit bra och att 2015 blir ännu bättre för er! Jag vet att det kommer bli så för mig iallafall :)
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0