Mallorca

Den 2013-10-26 Klockan 23:07:59
Nu sitter jag i lägenheten på Mallorca och jag kom precis in från att ha tagit första doppet här. Det är 23 grader i vattnet och 20 grader i luften och stranden är precis så härlig dom jag kommer ihåg den. Jag kommer inte kunna uppdatera här under resan men ni får bilder när jag kommer hem❤️
Utsikten från trapphuset


Hemma

Den 2013-10-22 Klockan 16:57:56
 Hej alla!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och nu ska jag äta mellis, jag var tvungen att hoppa över att åka till stallet idag för att jag var tvungen att plugga till ett muntligt franska prov som jag ska ha på torsdag. Men i morgon är det ridning, markarbete, det betyder att jag kommer missa hoppningen nästa gång när jag är på Mallorca.
I dag kommer PRETTY LITTLE LIARS ut, asså omg jag vill så himla gärna se det och det kommer bli så himla bra, jag funerar på att kolla på de två senaste avsnitten nu så jag har allt färskt i huvudet innan det nyaste kommer ut.
Men nu ska jag fortsätta vänta och så ska jag äta mellis♥
stranden på san diego
och sol nedgången på utklippan som vi var på förra sommaren♥
 
 

Tankar om lite allt möjligt

Den 2013-10-21 Klockan 19:47:00
Hej hej! Nu har jag precis ätit middag och snart ska jag gå och läsa lite tror jag. Jag har inte gjort mycket idag asså jag har typ vart i skolan och sen åkte jag hem åt mellis, spelade sims och sen åt jag middag, i morgon är det fadderträff och jag har ingen aning om vad vi ska göra förra gången lindade vi ben, men jag han aldig linda för jag skulle ha upprop så jag han inte.
Jaja, om 6 dagar åker jag till Mallorca(det ska typ va 28 grader när jag kommer fram på lördag, OMG!) och jag vet inte ifall dom har WiFi där för vi ska bo i mammas och pappas kompisars lägenhet, så då kommer jag inte uppdatera, men i sånnt fall så tar jag massa bilder och lägger upp dom när jag kommer hem. På fredag är det hoppning och jag hoppas att jag får Sonny eller någon annan rolig häst typ... eller jag vill faktiskt bara ha Sonny just nu, får se om jag kommer på någon annan senare i veckan.
Veckan efter höstlovet så ska jag och alla andra i USS ha spökkväll med barnen i stallet, först så kommer vi berätta spökhistorier på loftet och sen kommer dom gå en runda i skogen och bli skrämda av spöken typ, jaja det ska hursomhelst bli kul.
 
Jag kommer ihåg när min syrras hund va så här liten, nu är han tre gånger större <3

I skolan

Den 2013-10-21 Klockan 15:52:16
Just nu sitter jag i skolan och skriver lite, jag har skrivit typ ett kapitel till svenskan och snart ska jag åka hem tror jag. I morgon kommer Pretty Little Liars ut och jag är så taggad det ska bli så grymt kul att äntligen få se hallowen avsnittet. På fredagar så har jag och Alma bestämt att vi ska kolla på alla nya The vampire diaries avsnitt och äta godis, eller det där med godiset gäller för mig för Alma har godis förbud. 
Jag längtar till onsdag men mest torsdag för då får jag rida Sonny igen, he, men nu ska jag låta Alice få tillbaka sin dator :)
Älsklingen <3
 
 
 
 
 
 
 

Ponny-cupen igår på Sonny

Den 2013-10-21 Klockan 09:59:53
I går hade vi som sagt ponny-cupen och jag hade Sonny, det gick jätte bra jag fick 60,18% och det är det bästa jag har fått på Sonny hitils. Han kändes jätte bra på framridningen och blev jätte lugn och avslappnad men sen när jag red själva programmet så spände han sig och jag glömde att hålla koll på utsidan men annars är jag jätte nöjd. 
Idag så ska jag inte göra något alls jag ska bara läsa eller nått sånt, men nu måste jag gå för So:n börjar men jag bloggar senare :)
 
 

Ridningen idag

Den 2013-10-16 Klockan 21:19:59
Idag fick jag rida Lucky Strike och det gick jätte bra, han va lite motvillig i början men efter ett tag så blev han jätte mjuk och så. I galoppen så är han helt hemsk men i skritten och traven blev han så sjukt fin och hade en jätte bra takt i traven och en jätte fin form. 
 
Jag hade min egelska presentation idag och jag blev avbruten efter halva var klar och då slängde läraren ut två elever och sen fick jag fortsätta, det var lite udda kan man ju säga. 
 
I morse så satt jag och mamma och åt frukost och så hörde vi något som ramlade i huset så mamma gick och kollade vad det var, sen sa hon ''det.är.inte.sant'' så då gick jag och kollade och då låg det en död fågel i trappen! Hur fan kom den in i huset liksom? Men jaja vi hörs väl om några dagar eller nått :)
tjock och kort var jag när jag var liten och hoppade Sonny på tävling för andra gången, min älsklings ponny, jag hoppas jag får rida honom i morgon och tävla honom i hemma matchen i ponny-cupen på söndag ♥
 

I'm Alive!!

Den 2013-10-11 Klockan 10:38:26
Nä jag ba skoja, fast jag lever ju men aja, jag tänkte bara säga hej lite snabbt, jag är klar med allt på svenskan så jag slänger in ett litet inlägg bara. Igår hade vi sists träning på teorin och jag satt först på betty och hon var så seg att Ann(min ridlärare)var tvungen att jaga på henne så jag skulle kunna slappna av lite. Sen så fick jag sitta på Sonny, min prins och han var helt amazing och Ann sa faktiskt att jag sitter mycket bättre på honom och att det är stor skillnad på hur jag sitter på olika hästar. Min sista lektion blev inställd i dag så jag slutar vid 14.00 i stället för 15.00 jätte skönt så då åker jag till stallet en timme tidigare :)
Fina ponnyn <3
 
 

Halloj

Den 2013-10-03 Klockan 21:01:48
just nu har jag inget att göra så jag tänkte slänga in ett litet inlägg bara innan jag ska sova, men jag red Sonny idag och det gick så himla bra, är jätte taggad inför söndag då det är KM i dressyr, jag önskade Betty, Sonny och Oliver i den ordningen. Men jag vet inte vem jag får, jag ska kolla på hemsidan nu och se ifall startlistan har kommit upp där men tror inte det, men eftersom det gick så bra idag så kanske jag vill ha Sonny mer än jag vill ha betty, men ifall jag får rida betty i morgon så är det ju jätte bra. Men som sagt jag vet inte vem jag kommer få, hoppas dock mest på Sonny just nu :) Skötte ävenAragon, min nya fadder häst idag och smörjde hans läder grimma och så :)
~Arkivbild~
My darling♥
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0