Farmor

Den 2014-07-28 Klockan 12:01:11
Nu om en liten stund så åker vi till farmor och jag ska ha på mig mina nya solglasögon som jag fick av pappa igår. RAYBANS! dom är så snygga, så här är ett par bilder :)
 

Måndag morgon

Den 2014-07-28 Klockan 10:19:50
Det känns som mitt i natten men klockan är 10, idag ska jag och lillsyrran till farmor, vi ska vara där tills på onsdag, jag kommer inte att ha med min dator men min uppdatering har ju sugit iallafall så. Men när skolan börjar sen så kommer det att vara massa uppdatering, men nu under sommaren vill man ju inte sitta inne och glo på en skärm. Det gjorde jag ioförsig i går men idag vill jag vara ute i det fina vädret. Jag ska tvätta håret nu och sen ska jag äta frukost och packa, jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig men jag kommer säkert på något.
Jag önsar att jag var en sån person som kan skriva bra intressanta inlägg som folk faktiskt vill läsa och att jag hade orken och tiden att fixa till bloggens utseende. Men lat som jag är så kommer det där aldrig att hände men vi får väl se om ett par år kanske men då med en annan blogg. Jaja, nu sk ajag hoppa in i duschen :)
Fina häst, jag saknar dig<3
 

Hehe

Den 2014-07-20 Klockan 23:10:41
Sorry att jag har varit M.I.A hela sommaren men jag har varit iväg från wifi och sånnt i 5 veckor, usch. Men ponnyn jag hyrde var så himla mysig att det var värt det ;) här är en bild, det blir bildbomber senare när min dator funkar igen❤️

Mitt hjärta, jag saknar dig❤️

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0