babbel...

Den 2013-07-31 Klockan 13:34:52
Godmorgon, eller det är inte morgon längre klockan är ju halv två för guds skull, men för mig är det morgon för jag har bara varit vaken i en och en halv timme. Jag gick upp åt frukost sen smsade jag min kompis Christoffer och frågade om han ville spela badminton, han kom över(vi bor grannar)och vi spelade sen gick han hem och jag satte mig vid datorn. Mamma kommer hem idag, det ska bli kul för jag måste jobba på min plan att övertala henne att betala hälften av en ridväst, det är bättre än att behöva betala allt, eller? Jaja godmorgon till er som precis har gått upp och hej till er som har varit vakna en stund :)
Rommy <3

Godnatt

Den 2013-07-30 Klockan 22:12:51

Jag åter kommer med massa uppdatering i morgon för nu är bloggen igång på riktigt, nu kör vi!!


Designen är klar!

Den 2013-07-30 Klockan 20:37:03
Ja! Nu har jag äntligen fått min design av Tova, eller fått jag köpte den av henne och jag är värkligen nöjd med den, den är värkligen supersnygg och jag tror inte jag kommer byta förens typ när någon säger att jag borde göra det och då kommer jag lätt beställa den från Tova!
 
                                                                        TACK!!!
 

Böcker

Den 2013-07-30 Klockan 17:03:07
Jag tänkte ge lite olika bok tips nu faktiskt.
1. vampire academy serien, böckerna handlar om vampyrer som har ett normalt liv eller tränas till ''beskyddare'', det känns som om man är huvud personen i boken och allt är väldigt levande. Omslaget är trevligt på alla böcker och det gör också att man vill läsa vidare.
2. Systrar i jeans, om någon av er INTEhar läst de böckerna så gör det. Dom handlar om 4 stycken tjejer som har ett par jeans med ''magiska krafter'', det låter lite konstigt och töntigt men dom är skit bra och det är problem man värkligen känner igen sig i.
 
Det var några stycken tips idag, Tova blev nästan helt klar med min design idag så förhoppningsvis får jag den i morgon eller på torsdag. I morgon kommer det även ut ett nytt avsnitt av Pretty little liars, det kommer bli asöm! Är det någon mer än jag som kollar på det? :)
 
/Vanessa
 
Nuggis<3
 

Tråkigt

Den 2013-07-30 Klockan 15:23:52

I am board!!!!!


beställt!

Den 2013-07-30 Klockan 14:31:32
Nu har jag äntligen beställt en design av min kompis Tova som ni hittar HÄR!!! Hon är super duktigt och gör sjukt snygga designer :) Designen och Headern kommer antagligen vara klara innan fredag så då får ni och jag se hur den ser ut, ska bli spännande, jag har liksom inte ställt några krav överhuvud taget utan jag har bara skickat bilder så får hon exprimentera så mycket hon vill!  
Jag skickade faktiskt bara med bilder på Sonny och en på mig men det är för att jag rider honom så mycket och jag gillar honom värkligen.
 
På fredag så åker jag och mamma antagligen till hööks och köper en ny ridhjälm till henne och jag ska nog ha en ny ridväst eftersom min snart är för liten, men då kommer jag betala ungefär hälften av västen själv och så får mamma och pappa ge mig typ resten av årets månadspengar i förskott, men vi får se, jag hoppas jag kan hitta en racesafe som passar bra, för dom är så himla snygga och bekväma när dom passar, jag har haft en innan men det blev förliten efter ett år men nu växer jag ju inte lika mycket längre och då kommer jag ju kunna ha den längre förhoppningsvis.
 
/Vanessa
Finaste hjärtat, jag saknar honom jätte mycket<3
 

Tillfällig header

Den 2013-07-30 Klockan 10:53:25
Jag la precis in en tillfällig header och jag hoppas att jag kan få köpa en header och en desig av henne, men vi får se.
 

Hur som helst i morse så vaknade jag 06.40 av att jag hostade, så jag gick upp och drack vatten och sen gick jag tillbaka till sägen igen, men det var omöjligt att sova, så jag har varit vaken ett tag. Jag kommer stanna hemma hela dagen idag också, jag får inte träna eller någonting förens jag är frisk och det suger, men jag hoppas jag blir bra snart.
Om 6 dagar är det ridläger på stockby och jag är jätte taggad, kommer nog kanske inte hinna blogga under den veckan, men jag kommer börja som vanligt sen när skolan börjar, fast vi får se. Mamma åkte iväg idag men hon kommer hem i morgon och på torsdag ska hon till Norge över dagen, men nu måste jag gå för min lillasyster tycker det är läskigt att kolla på Pretty liittle liars :)
Finaste tjejen, jag saknar dig <3
 

Uppehåll

Den 2013-07-29 Klockan 23:38:39

Jag har haft ett sommar uppehåll och därför har jag inte bloggar, när det är fint väder vill man ju inte gärna sitta framför datorn och skriva och sånt. Men jag kom hemfrån Karlshem för envetna sedan ungefär och i onsdags så åkte vi ut med båten och bodde på grinda, det var supermysigt förutom att rummen som vi bodde i se jätte varma, jag fin typ värmeslag av att ligga i sängen :) om en vecka ungefär så är det fadder läger på stockby och det kommer bli jätte kul hoppas jag får rida Etoile någon gång eller Diana men nu måste jag värkligen sova men kommer nog ta upp bloggandet på nytt om några veckor eller kanske redan under den här veckan, vi får se❤
Jag och min lillasyster Nicole


här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0