Sååå trött

Den 2014-09-30 Klockan 17:28:00
Jag har pluggat i snart 2 timmar och jag bara orkar inte mer nu, jag kan allt redan liksom men jag måste läsa och jag måste få ett bra betyg asså. I morgon sätter jag mitt betyg i fysik för den här terminen och det känns inte bra asså...
Jag vill ha sommarlov igen, snälla!

hemma tidigt

Den 2014-09-30 Klockan 15:29:04
Jag tror inte att jag har varit hemma såhär tidigt någon dag på flera veckor och det känns så himla sköt, jag har gjort mig en god smoothie och snart ska jag börja plugga för No provet i morgon :) Jag är ju så himla taggad på att lös hoppa Ranger i morgon, det ska bli så kul och jag ska filma lite och lägga upp här. Nu ska jag bara njuta av att inte behöva röra mig, i kväll har vi kvällsfodringen så då blir det ut till stallet. 
 

Hej!

Den 2014-09-29 Klockan 22:23:00
Jag har inte skrivit på två dagar nu men jag har varit ganska upptagen. Mina storasyskon kom hit i helgen och det var trevligt att ha hela familjen samlad igen, mamma och pappa hade med sig presenter från Paris, jag fick en bh med matchande trosor och en snygg t-shirt, verkligen behövligt! Sen red jag igår också, först hade jag sadeln men jag spände mig och blev irriterad för att han inte gick som jag ville, men sen red jag barbacka ett tag och då blev han jätte fin och mjuk för då blev jag mer avslappnad och mer possitivt inställd till hela grejen. När jag suttit av sen så fick Nicole skritta av honom och sen körde jag lite frihets dressyr och han var super duktig! asså det var ju inte svåra saker men att han skulle följa efter mig och stanna när jag gjorde det och lite så :) 
I morgon så ska jag ta det lugnt och plugga ordentligt inför No provet på onsdag och matte provet på torsdag och fredag. På onsdag ska han även löshoppas i P7:an på teorin och sen på lördag och söndag så ska jag träna för Uffe och det ser jag verkligen fram emot, ska antagligen sova över med en kompis på fredagen också så jag har en rolig vecka framför mig. Nu är det dags för mig att sova så jag inte ser ut som en levande död på morgonen, men jag har ju faktiskt sovmorgon i morgon så jag har bra med tid på mig att fixa saker innan skolan. Godnatt med er <3
Miss this so much<3
 

Lidingöloppet och Stallet...

Den 2014-09-27 Klockan 15:09:57
Skitlopp! Jag hatar att vänta på folk som springer och idag fick jag stå och vänta i 40 minuter på att få cykla över där dom sprang. Asså påriktigt jag har annat för mig än att vänta på dom ju. Det var samma låtar som spelades heeeeeeeeeeeeeeeela dagen, jag kom dit vid 10.30 jag är inte hemma förens nu fatta hyr lång tid allt tog och jag hade inte ens mycket och göra i stallet...
När jag tog in Ranger idag så hade han ett jack strax ovanfär höger framknä, det blödde men han var inte besvärad av det. Han haltade inte heller men det var lite ömmt, hursomhelst så rengjorde jag med jodopax och sen var det bra, jag hoppade bara ett par språng och sen fick han skritta medans Tilda hoppade Surprise som förövrigt var väldigt pigg. Sen när jag hade ridit klart så fick han snällt stå och vänta medans jag hämtade jodopax för att rengöra ännu en gång, men han ville absolut inte stå stilla när jag skulle greja och tvätta, men en tjej hjälpte mig och höll upp hans ben så han inte kunde vandra runt. När jag släppte ut honom sen så var han ganska lugn och bara gick och luktade på olika saker. Men han verkade inte direkt hängig så det var ju skönt. Vi vet inte riktigt hur han fick såret men vi tror att han blev sparkad av en liten ponny valack som fick nog av hans retande. Men jag ska åka ut till honom igen senare idag och tvätta såret ännu en gång och sen så ska vi be tjejen som släpper ut alla hästarna kolla att såret inte har förvärrats på morgonen. 
Nu ska jag försöka mig på att äta lunch och sen ska jag kolla på någon film tror jag :)
Min fina <3

Fredag kväll

Den 2014-09-26 Klockan 23:22:59
Idag var sista dagen på praon och det var ju lite tråkigt men samtidigt så himla skönt, jag vill tillbaka till skolan så jag kan få sluta tidigt igen och komma hem från stallet innan det blir mörkt. DÅ kommer jag även hinna göra läxor, på tal om läxor så har jag 4 stycken som ska vara klara till på måndag, jag vet att jag borde ha gjort dom tidigare under praon men jag har inte orkat och nu har jag liiiite brottom, men jag ska fixa det mesta i morgon så jag kan ta det lugnt på söndag när mamma och pappa kommer hem och Felicia och Marcus ska äta middag med oss. I morgon ska jag även pallra mig ner till centrum för hundrade gången den här veckan känns det som, nej men jag ska köpa en kjol, en t-shirt och ett par strumpbyxor som är lite tjockare som klarar vintern. Och så ska jag såklart hoppa i morgon också och det är ju alltid trevligt, det blir jag Tilda och Agnes som hoppar och det ska bli grymt kul. Dock vet jag inte riktigt hur vi ska göra med avstånd och sånnt eftersom jag och Agnes har D-ponnyer och Tilda har storhäst, men jag vet inte vi får se. Antagligen har vi inga linjer och sånnt utan bara plain and simple hinder som man får göra någon typ av bana av. Jaja nu ska jag sova så att jag är utvilad i morgon :)
Tack BETSY SANDBERGS CHOKLAD! Jag fick plocka vad jag ville :O
 

Godnatt

Den 2014-09-25 Klockan 23:04:48
Det blev lite senare än jag hade tänkt mig, jag kollade på the other woman för tre hundrade gången, asså den filmen är så himla bra om ni inte har sett den redan så gör det asså påriktig så är det en av de bästa filmer jag sett. Cameron Diaz är så bra skådespelare plus att nicki minaj spelar sekreterare och det kan man ju inte missa ;)
 

Dagens ridpass

Den 2014-09-25 Klockan 20:30:00
Gick såååå galet bra, han var jätte fin och jag ville inte sluta rida typ, men han var himla härlig och i slutet så höll formen i alla övergångar och han var otroligt samarbets villig. I morgon så ska jag ta dressyr sadeln och sen så ska jag rida ut och sen en liten stund på banan, i helgen kommer jag ju inte kunna komma ut överhuvudtaget med tanke på lidingöloppet som är då. Men jag ska ju hoppa på lördag och sen ska jag rida barbacka på söndag och bara mysa runt, det behövs efter den här veckan. Nästa helg så är det Uffe träning på stockby i två dagar och jag är så taggad inför det, sen ska jag vara med och tävla dressyr på stockby när det är KM för privat ponny i dressyr. Det blir hans första dressyr tävling tror jag så vi får se hur det går. Nu ska jag kolla på Pretty little liars och sen blir det nog sova för jag är så himla trött.
 
 
 

Lunch

Den 2014-09-25 Klockan 12:09:31
Nu sitter jag hemma framför datorn och dricker en smoothie till lunch, den är sååååå god. Om ett tag så ska jag tillbaka till min prao och sen slutar jag 17 så det är ju lite segt men snart så börjar skolan och då får jag sluta tidigt igen :)
 

Godmorgon

Den 2014-09-25 Klockan 09:27:07
Idag är jag så sjukt trött, jag vet inte varför, jag gick ändå och la mig i tid ochså. Det kan ju ha något att göra med vädret, asså påriktigt, det bara regnar och regnar och regnar, om det inte blir lite uppehåll snart såvet jag inte vad jag ska göra... Nu måste jag sätta mig påcykel och pallra migi väg till praon, men idag ska jag ta med en plast påse som jag kan sätta på sadeln så att den inte är dygn sur när jag ska hem på lunchen sen, ha en bra dag! :)
 
 
 

Täcken

Den 2014-09-24 Klockan 20:44:53
Idag har vi provat täcken på den lille hästen :) I söndags så beställde mamma och jag ett vintertäcke från bucas och ett inne täcke som han kan ha om han är blöt/svettig från bucas. Men sen så blev det ju kallt på måndagen och vi var tvungna att införskaffa ett lite tjockare regn täcke och ett inne täcke som han även kan ha under regn täcket när det blir kallare. Det är ju bra med två olika varianter. Det lite tjockare regntäcket är från JH collectionen:
I löv it, så snyggt :O
I'm in love with this stalltäcke!!!
 
I vinter kommer jag även använda ett supersnyggt burberry skritt täcke när jag rider ut. Och även när jag rider barbacka så det blir varmt och gosigt om benen.
Mamma och pappa åker till Paris i morgon och då ska jag ha hästen helt för mig själv i 4 dagar och på lördag taggar vi hoppning med Tilda och Surprise.
 

Snabbis

Den 2014-09-24 Klockan 09:42:43
Nu tänkte jag bara säga hej innan jag cyklar till praoen, det är tredje sista dagen idag, vilket är så himla skönt, jag längtar faktiskt nästan tillbaka till skolan lite. Men i dag då, jag ska hem när jag slutar och plugga, plugga plugga. Jag har två stora prov nästa vecka i No och Matte och inget av dom är mina starkaste ämnen precis, men eftersom min farbror kommer hit i helgen när mamma och pappa ska till Paris så får jag massor av hjälp då. Jag har även två uppsatser som jag ska skriva, So och Idrott. Jag fattar inte varför det inte bara kunde få vara två läx fria veckor men men. På måndag får vi även tillbaka samhällskunskaps provet och det är jag super nervös för, jag hoppas verkligen att det står ett C när jag vänder på pappret. 
 
 

Today is a good day

Den 2014-09-23 Klockan 21:26:26
Idag har varit en bra dag, i morse så sov jag till 9 sen gick jag upp och fixade allt och sen cyklade jag till praon. på lunchen tog jag cykeln hem och åt lunch sen tog jag bussen ner. När jag slutade vid 17så kom Marcus och hämtade mig och så åkte vi ut till ekholmsnäs, han har ju inte träffat hästen än men nu så har han ju det :) Jag jorde i ordning Ranger och sen så red jag fram och sen red jag lektion förkim, det gick sååå bra i slutet. Han var finare än någonsin och det känndes super skönt :) 
I morgon blir det inte något stall för mig, mamma ska rida på morgonen, dock så ska jag till lindex efter att jag har slutat och köpa en svart kjol och någon fin tröja, jag känner för att spejsa upp min garderob lite så något fintoch nytt ska inhandlas, ni får bild på det sen såklart. Nu ska jag städa och sen sova, godnatt! <3
Flemminge
 

Usch

Den 2014-09-21 Klockan 17:09:38
Fy vad det inte gick bra att rida idag asså, han gick med huvudet i luften mest hela tiden och jag fick nästan slita i honom för att han skulle ställa ordentligt, men jag ville inte göra det så jag kämpade på med benen men inte f*n gick det. Jaja, schemat för veckan blir som följande.
 
Måndag: Prao, plugga
 
Tisdag: Prao sen rida lektion för Kim
 
Onsdag: Prao, träffa en kompis
 
Torsdag: Prao, rida uuuuuuut, jag har inte varit ute ordentligt på ett par veckor nu så
 
Fredag: Sista praodagen=YEEEES, sen ska jag rida dressyr tror jag
 
Lördag: Hoppa med Tilda
 
Söndag: Mysdag i stallet, jag ska rida barbacka och bara ta det lugnt.
 
Det var mina planer för veckan och nu ska jag äte en härlig söndags middag och sen ska jag kolla på en bra film. Jag har faktiskt varit rätt duktig idag och skrivit en svenska uppsats som ska in v.40, så stor tumme upp för mig idag :)
Min lilla kanin Kalle :)
 
 
 
 
 
 

då och då

Den 2014-09-20 Klockan 22:37:33
Jag tar och slänger in inlägg lite då och då när jag har något att skriva för annars blir det bara meningslösa saker. Jag hoppade Ranger idag, det gick super bra, mamma hoppade också för första gången på jag vet inte hur länge men här är några bilder iallafall :)
Finaste hästen ever altså, han är så sjukt fin :)
 

...

Den 2014-09-12 Klockan 20:08:50
Jag har haft mycket och göra heöt enkelt, jag har inte orkat blogga. Men jag ska försöka ändra på det nu, i helgen ska jag hoppa, först ett par språng i morgon och sen så två rundor på stockby på söndag, ska bli grymt kul, mamma och jag har kvällsfodringen nu så vi ska i väg alldeles strax så bye :*
Jag köpte även smink och ett par jeans idag, jag lägger ipp bilder på det i morgon eller nått, i morgon kommer även hovslagaren så vi ska till stallet tidigt för att ta in honom och sen fixa hovarna så att det bara är att sko sen. Jag ser såååå mycket framemot att hoppa asså! Disa skulle sätta ihop en bana så det blir ju kul :)

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0