jag tar en liten paus från bloggen

Den 2013-09-29 Klockan 21:23:58
jag har ganska mycket i skolan och stallet just nu så jag måste ta en paus från någotoch då blir det bloggen som får ta smällen. Men så fort allt lugnar sig så är jag tillbaka men just nu hinner jag inte. Men eftersom jag sitter här och skriver just nu så kan jag ju säga några saker  jag serfram emot i år :)
 
* KM på söndag, det ska bli jätte kul och jag kommer förhoppningsvis få en super bra ponny så jag kan ta en placering! TAGGA! Fast jag tävlar faktiskt för att det är kul, om man skulle ta en placering så är det ju bara en bonus!
 
* Mallorca på höslovet, mama fick i 50 års present av några kompisar att vi skulle åka ner och hälsa på dom under en vecka så det ska bli så grymt kul!
 
* ALLA kommande ponnycups matcher kommer bli jätte roliga, tyvär missar jag två när jag är på Mallorca men det är inte så mycket att göra åt, en hoppning och en dressyr
 
* Spökkvällen i stallet som jag och 6 stycken till håller i iår och det kommer bli så himla kul och barnen kommer bli sååå rädda, moahahahaha!!! Nä jag ba skoja men det ska bli grymt kul!
 
* Jul och Nyår, jag längtar värkligen till det!
 
* Lördag när jag och mamma ska åka och köpa One Direction parfymen till mig, den luktar så himla gott!
 
* Stockholm international horse show, det är alltid jätte trevligt och jag ser framemot att gå runt i anexet och kolla på alla fina saker, eller om mässan är på ett annat ställe så ser jag framemot att gå runt där ;)
 
* Jullovet när jag ska till Curacao(qyraså, uttalas det)Det är mammas 50 års resa :)
 
Sen så ser jag framemeot några saker nästa år som jag tyvär inte kan säga någon om än men det kommer bli SÅÅÅÅÅÅÅ kul asså :)
 
Även fast jag tar en paus så kanske jag lägger upp något litet ibland om vad jag gör, så glöm inte bort att kolla in här ibland! 
Saknara att hoppa dig min plutt ponny<3

Jag är ledsen!

Den 2013-09-26 Klockan 10:23:37
Jag har inte hunnit blogga för jag har haft så mycket med skolan och stallet, men jag kom 3:a i söndags i min klass på seriehoppningen, det var jätte kul och Eddie va super duktigt, jag har musik så jag bara slänger in det här snabbt, men vi hörs i kväll efter hoppningen eller nått :)
Dressyr bild på mig och Eddie förra året, kommer annan bild i kväll eller i morgon!

Kväll

Den 2013-09-19 Klockan 20:06:20
Idag så red jag Sonny och det var markarbete, det fick super bra, jag älskar den ponnyn asså! men nu sittet jag i soffan framför idol som alla andra kvällar den här veckan och sen ska jag kolla på hela sverige bakar. Känner mig faktiskt duktig då jag har pluggt till mitt kemi prov hela kvällen. Jag fryser jätte mycket så satte på mig mössa och mjukis kläder❤
Plus en gammal hoppbild på mig och Sonny❤

och en till



Musik

Den 2013-09-19 Klockan 10:45:01
Vi fick gå tidigt från musiken så jag passade på att kolla in här lite. Längtar tills skolan slutsr så jag får åka till stallet❤ 




Skola

Den 2013-09-19 Klockan 08:22:44
Nu sitter jag på busshållplatsen och är på väg till skolan, bussen är sen som vanligt och det regnar, som vanligt. Efter skolan åker jag till stallet och rider, jag mår bättre idag, men jag är förkyld fortfarande. jag kommer antgligen komma försent men jag får väl springa från busshållplatsen❤
jag är nummer 4, ska ha Eddie på söndag på seriehoppningen, är jätte taggad!!

idol

Den 2013-09-18 Klockan 21:00:07
Nu sitter jag och kollar på Idol och jag ber om ursäkt för hemsk uppdatering kommer bli bättre i morgon tror jag, jag mår inte hundra nu, jag fryser och är förskyld, igen. Jag vet faktiskt inte om det blir nån ridning i morgon...
Snodde pappas tröja, den är stor och mysig :)

jag glömde säga, jag red ju idag, min kompis fotade så kommer få bilder i veckan, men hursom helst så gick det sjukt bra och jag är jätte nöjd, men nu måste jag sova om jag ska bli frisk❤ 




tagga stallet nu!

Den 2013-09-18 Klockan 14:10:00



Godmorgon

Den 2013-09-17 Klockan 07:35:05
Godmorgon, idag så ska jag till skolan och sen ska jag plugga, jag har nämligen kemi prov på fredag så det kanske inte blir så bra uppdatering den här veckan, hursom helst så försöker jag slänga in ett inlägg när jag har tid :)




Engelska lektion

Den 2013-09-16 Klockan 14:37:30
Nu sitter jag på engelska lektionen och vi ska igentligen hålla på med en presentation men jag slänger in ett inlägg här i stället ;) jaja vi hörs sen när jag kommer hem!
Min fina <3

Ponny cupen borta match mot djurgården

Den 2013-09-15 Klockan 21:47:23
Jag kom hem för kanske 2 timmar sen och jag är super nöjd, det gick jätte bra jag fick 63,21% och jag är super nöjd, jag red en ponny som heter Cash flow, han var super fin men lite seg ibland. Djurgården hade en jätte fin anläggning och ett trevligt litet ridhus, alla ponnysarna som gick med var jätte trevliga och jag skulle gärna vilja rida där någon mer gång. Lidingö vann, det var första matchen för säsongen så det var en jätte bra peppning in för kommande matcher. Almas pappa fotade så jag kommer antagligen få bilder i veckan eller under nästa vecka och då kommer dom så klart upp här, men eftersom Elin filmade så får ni en suddig bild redan nu :)
 

Sleepover

Den 2013-09-14 Klockan 21:29:42
Elin är här och ska sova över tills i morgon då hon ska följa med på ponny-cupen, jag är sjukt nervös men det säkert gå bra. Här är jag och Oliver, bild från i går det är fotat i en film så den är ganska suddig❤ 

sen har vi en fin liten bild på Elin som avslutning :)



Hoppning på Oliver

Den 2013-09-13 Klockan 21:38:51

idag har jag varit i skolan men den sista lektionen blev inställd så jag slutade 13.45 i stället för 15.00 det var super najs!

Sedan åkte jag till stallet och hade USS möte med fika, sedan bytte jag om och kollade när Kombin hoppade. sen skulle jag ju rida och jag fick Oliver, jag hade bara hoppat honom en halv lektion tidigare så det var spännande, han var super fin och han hoppade super bra även om inte jag var med alla gånger. Vi hoppade en kombination på medellinjen som var tre galopp bommar räcke en galopp bom och oxer ut, när ridläraren höjde så hoppade han jätte fint! Sen hoppade vi en långsida där det var räcke sex galopp språng oxer, sen på andra lång sidan så var det räcke kryss(som sedan lades upp till oxer)kryss. Höjden på hindrena var mellan 60 och 85 så det var ganska lagom :) Det var faktiskt inte frid och fröjd hela ridpadset utan jag fick kämpa rejält på upp värmningen för att det skulle funka över huvud taget.

Är jätte taggad för söndag när jag ska tilm djurgården, i morgon hade jag tänkt skulle bli en fixar dag, typ smörja stövlar borsta hjälm prova kavaj osv. och sen på kvällen har pappa bestämmt att vi ska gå på restirang och sedan hämta min lilla syster på någon "fest" hon ska gå på. På tal om ingen ting så får jag mitt skolfoto någon gång under de närmsta tvp veckorna och jag hatade det, jag blev så himla ful...
Kommer kanske upp bild från idag senare men vi får se :)


på väg till stallet

Den 2013-09-13 Klockan 14:31:51

nu sitter jag på bussen på väg till stallet ❤


Freeeeeeedag!!!!!

Den 2013-09-13 Klockan 08:19:34

Det är fredag idag och det är super skönt och jag är jätte glad för jag ska hoppa ikväll!!! vet inte vem jag vill rida men någon roligt så klart :) jag slutar 15.00 och då åker jag till stallet men först ska jag till Ica och köpa middag eftersom jag smart som jag är glömmde den hemma.


Orientering och Ridning

Den 2013-09-12 Klockan 21:01:22
Ja, idag så var det orienterings dag och orientering är INTE min starka sida direkt, vi orienterade vid Furutorp, brukshundsklubben på lidingö och vi gick långt in i skogen för att börja, sen så gick jag och min kompis iväg, observera att ingen av oss kan läsa en karta... Men vi gick hursom helst ut i skogen med lite riskakor ifall vi skulle gå vilse ;) Men det gjorde vi inte och vi hittade alla kontroller och eftersom vi förvånansvärt nog blev klara så tidigt så kom jag fram till stallet 13.20 och så duschade jag av Twiggy och så hjälpte jag till att fixa för melliset. sen skulle jag ju rida också och då fick jag Annabell(också känd som A-B)vi red ut och det gick jätte bra men i näst sista galoppen så skulle vi galoppera på en volt i ponnyernas sommar hage, jag red näst sist och min kompis Moa red sist och vi var lite efter redan från början och när ridläraren vände in på ängen så hoppade A-B rakt upp i luften, sparkade bakut och sen stack hon, hon höll på att dra ner huvudet flera gånger men jag fick upp det i sista sekunden, bakom mig så hade Sonny som Moa red också stukit och båda skrek stop. Vi travade en bit och sen skulle vi fatta galoppp igen och då så började A-B snurra runt och hoppa och trava i sidledes, men då gjorde jag halt och backade henne och sen var hon lugn. Resten av ritten gick bra hon mjuknade faktiskt lite när vi skrittade hemmåt och det har blivit lite av ett mål att hästen ska mjukna lite i slutet av lektionen om det är en häst jag inte kan så bra, om det skulle va Sonny eller Oliver jag satt på så skulle jag så klart ha högre krav.
 
Jag kom på en sak, min kusin är 6 år och han vann sin tävlings orientering och jag vet inte ens hur man ska hålla en karta, men jag hoppas jag lär mig innan tävlings orienteringen om två veckor, då ska jag ut i skogen själv, med en karta... På söndag ska jag tävla ponny-cupen borta mot Djurgården och det ska bli jätte kul och jag ser jätte mycket fram emot det!
Min lilla prins, jag saknar dig. Solomon som han heter är en ponny på 118 cm som jag red under 2011 början på 2012 <3
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0