Hos Moa

Den 2014-01-31 Klockan 22:49:51
Nu sitter jag på min ny bäddade säng hos Moa, vi har kollat på sherlock(hehe jag tvingade henne att börja kolla på det typ)vet inte riktigt om hon gillade det men hon va iallafall inte uttråkad så det va väl bra :) I morgon ska jag ju som sagt på dop och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, mamma kommer och hämtar mig klockan 12 typ och sen åker vi vid 10 över ett eller nått sånt. 
Idag var det ju ridning och jag fick sitta på Etoile, det gick hyfsat bra, hittade ingen jätte form men hon blev fin i galoppen och vi jobbade med galoppen i typ 5 minuter i SLUTET av lektionen, för vi skrittade i typ 35 minuter(vi rider i 60) så hästarna kom ju inte riktigt igång, men den ridläraren jag rider för i dressyren på fredagar har ett lite speciellt uppläg...
Godnatt med er, nu ska jag sova
Etoile:
 
 

Jag och Sonny 26/1 2014

Den 2014-01-31 Klockan 14:43:00
Tack till Andrea som ställde upp och fotade ponnycupen i söndags :)
 
 

Ridpass på smarty igår

Den 2014-01-31 Klockan 09:01:00
Det gick käpprätt åt helvete. Han var sjukt pigg och nör jag skulle fatta första galoppen så bockade han!(och ni som känner Sarty vet att han typ aldrig bockar, det var lite udda faktiskt)så jag frågade min ridlärare om det kanske va så att sadeln låg förlångt bak, hon sa att padden var lite långt tillbaka så jag satt av och vi skulle fixa det men just som jag hade spännt upp sadeljorden så kom hon på att en inte gick och flytta. Jag satt upp igen och i resten av galopperna så var han jätte stark och studsade och höll på, men han hade öronen framåt hela tiden så det var väl bra, han tyckte det var kul att busa lite med mig :)
Smarty:
Fotograf: Tova Eivinson, sorry om du inte villa ha den här bilden använd, bara att säga till om du vill att jag ska ta bort den<3 

Just nu....

Den 2014-01-30 Klockan 21:29:39
...orkar jag inte med att blogga, har ingen tid och jag kommer inte hinna uppdatera alls nu under helgen för jag har så mycket saker att göra, men jag kommer tillbaka när allt har lugnat sig, jag har massa prov också. I helgen ska jag först sova hos en kompis(kommer inte kunna ta med datorn eftersom jag inte får ta med den till stallet för mamma och pappa)sen på lördagen så ska jag på dop och någon middag och så på söndagen så ska jag rida och just nu ska jag sova så godnatt med er<3
Tack Andrea :)
 

hej hej

Den 2014-01-29 Klockan 18:21:50
Jag har inte uppdaterat alls idag för jag har varit sjuk och jag har typ sovit hela dagen men i morgon blir det bättre :) Nu ska jag sova godnatt
 
 

Usel uppdatering

Den 2014-01-28 Klockan 21:16:00
Jag har haft en usel uppdatering idag, jag var tvungen att stanna kvar i skolan för att fixa med ett projekt och sen så pluggade jag franska när jag kom hem och nu så kollar jag på sherlock, det är så himla BRA, men jag måste sova nu för jag ska upp tidig i morgon. Så godnatt på er :)
(Bild från google)

So

Den 2014-01-28 Klockan 10:19:08
Nu sitter jag på so:n och det är en lektion kvar till lunch, jag längtar tiols ci ska pka skridskor, ska bli kul att få göra det idag igen :) 



Jobbig dag

Den 2014-01-28 Klockan 07:17:17
Idag är det en jobbig dag, jag slutar halv fyra och sen ska jag hem och plugga franska, men det kommer antagligen sluta med att jag ligger och kollar på sherlock istället. Nu ska jag upp och äta frukost men godmorgon på er :)
Eddie<3
 
 

Godnatt

Den 2014-01-27 Klockan 22:57:14
I morgon är det ju tisdag som alla vet och jag har inga planer alls. Jag ska även kolla om jag kan sova hos min kompis på fredag, mamma pappa och Nicole ska på middag hos några kompisar, men jag ska rida så jag ska hitta någon annan stans att sova. 
Jag har börjat kolla på en serie som heter Sherlock, den är så himla bra, jag älskar hela ''historien'' eller vad man ska säga, jaja den är riktigt riktigt bra iallafall, jag rekomenderar värkligen den! Men nu måste jag sova Godnatt med er :)
Tack Emelie
Sonny<3 han är så söt med den lilla knoppen jag gjorde i pannluggen. Det kommer antagligen fler bilder i morgon från ponnycupen, men vi får se. Godnatt igen

Måndag

Den 2014-01-27 Klockan 15:23:08
Nu är jag hemma från skolan och snart ska jag äta mellis, det bild nog något nyttigt och gott tror jag. I morgon är det tisdag och jag ska inte göra någonting alls. Vi åkte ju skridskor idag och det blev vid larsbergs backen(för er som inte vet var det är så är det ett ställe på lidingö vid gamla Ica)UTOMHUS, jag HATAR att åka skridskor utomhus, men jag gillar att åka skridskor så det var kul att åka igen iallafall, jag gjorde några övningar från konståkningen och jag kom ihåg ganska mycket iallafall, rörelserna sitter i kroppen iallafall. Men nu är jag hungrig så jag skriver väl mer sedan :)
 
 

Jag och Betty 26/1 2014

Den 2014-01-27 Klockan 12:26:00
Tack Emelie(kombiryttarna.blogg.se)för bilderna, du är bäst!!!
Hon är så gullig, menseg, jag tror man ser hur anfådd jag var på den näst sista bilden :)
 

Planering för veckan

Den 2014-01-27 Klockan 10:23:00
Måndag: plugga, mamma och pappa kommer hem
Tisdag: ?
Onsdag: Stallet, 
Torsdag: Ridning och kolla på en hoppträning
Fredag: Dressyr träning
Lördag: Dop för min kusin
Söndag: Hoppträning för Malin
 
Lite så ser min vecka ut, ni får ju såklart reda på om det händer någon annat, nu ska jag snart åka skridskor med min klass på danskebank hallen eller vad det heter, vet inte om det är den eller den som ligger precis utanför högsätra skola 
 

Godmorgon

Den 2014-01-27 Klockan 08:00:07
Nu ska jag skynda mig iväg till skolan, blev lite sen idag igen, hehe :)
 

Hemma

Den 2014-01-26 Klockan 19:40:00
Nu sitter jag i mitt rum igen, jag red ju Betty första och andra passet och det gick sådär faktiskt, hon hade ingen riktig bjudning och var bara almänt slö, men under korta perioder så var hon riktigt fin och det räckte för att jag skulle vilja kämpa vidare.
På ponnycupen sen så gick det gryyyymt bra, jag hade en jätte härlig känsla genom hela banan och sen så visade det sig att vi vann, men sen så la borta laget in en protest så det blev oavgjort... jaja det är sånnt zsom händer, det hade varit himla kul att faktiskt vinna en hoppmatch innan den här säsongen är slut. 
I morgon så ska viåka skridskor med skolan och jag har letat fram mina konståknings skridskor som är från 1803, nä dom är faktiskt ganska nya men lite små, det är faktisk min idrottlärares fel, han sa till oss i torsdags(när mamma och pappa redan åkt till frankrike)att vi skulle åka skridskor måndag och tisdag, bra det där med planering. Jag kommer få bilder från idag i kväll eller i morgon och då kommer dom såklart upp här, men nu ska jag packa i ordning inför i morgon och sen ska jag nog sova är rätt trött faktiskt, så godnatt :)
Saknar<3

Stallet

Den 2014-01-26 Klockan 11:14:04
Nu har jag precis ridit mitt första pass och det gick helt okej, om typ 50 minuter är det nästa pass. Jag roder Betty förövrigt :)
Jag och en ponny som heter Bisa❤️




här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0