Ronneby & lite uppdatering efter 100 år

Den 2013-06-26 Klockan 18:26:14
Jag har inte bloggar pga att jag har inte haft tid och sista dagarna i skolan ville jag inte skulle gå åt till att blogga eller vad man ska säga... "Konserten" som var dagen innan avslutningen gick sådär och jag kvar super nervös, det va inte kul asså, själva avslutningen gick också bra ingen större katastrof förutom att min kompis hade typ 10 cm klackar dom hon inte kunde gå i och det störde jag mig helt sjukt mycket på, jag vet inte varför, brukar inte göra det i vanliga fall. 
 
Just nu är jag i Ronneby(det är där min mamma har sitt jobb) på STAC och jag sitter ju och bloggar nu, men vi kom hit i går och vi bor hos min mammas bror i en stor stuga som dom har byggt på sin tomt med två våningar, den är jätte trevlig. Jag har träffat min nyfödda kusin som inte är så ny född längre, hon är ett halvår gammal och min andra kusin här nere är 6 år gammal och ska börja skolan i höst. 
Idag så värdet en kille som kollade hur stark jag va i min magmuskel och hur bra min hälft var och så och så har jag fått några övningar som jag ska göra varje dag fram till ridlägret och även efter såklart :) Jag kommer antagligen bara kunna uppdatera typ en gång om dagen just nu men när jag kommer hem så blir det antagligen lite bättre
~Arkiv bild~
Jag saknar min lilla prins<3
 

1 JUNI!!!!!!!!

Den 2013-06-01 Klockan 09:47:40

Nu är sommar på riktigt! Det är juni, det är soligt och snart ska vi åka och bada på brevik som öppnade idag❤ mins ridpass får ni veta om senare men allt jag kan(hinner)säga nu är att det var helt fantastiskt att få rida för en så duktig ryttare och tränare!


här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0