Godmorgon

Den 2014-03-20 Klockan 09:02:00
Nu slänger jag in ett litet snabbt inlägg innan pappa kör mig till ropsten, jag börjar om 30 minuter så jag har lite brottom men det går nog bra iallafall.Idag är det torsdag och det betyder ridning för mig, jagslutar 15 idag så att jag säkert hinner till uppropet. Igår så tog jag fel tunnelbana påväg till lidingö och då hamnade jag på T-centralen i stället men jag tog nästa tåg tillbaka. Nu måste jag gå men jag kanske skriver på lunchen om jag hinner :)
 

Tisdag(prao dag 2)

Den 2014-03-18 Klockan 13:29:41
Nu har jag precis ätit lunch med pappa, jag gick och hämtade sushi på mama yes som ligger precis bredvid hööks på kungsgatan och nu sitter jag och bara tar det lugnt.
Jag slutar vid 4 och då ska jag gå och kolla på lite saker som jag måste köpa till i sommar när jag och Elin ska hyra häst. Det som jag absolut måste ha innan dess är:
Schabrak(man får låna ett schabrak av den vi hyr hästen av men man kan ju inte gärna ha ett schabrak i fyra veckor) 
Ridbyxor(jag har bara två par men ett par är nästan för små)
Ridhandskar(jag måste ha ett par sommar ridhandskar för annars kommer jag inte att överleva)
Det är det som är absolut nödvändigt men nu måste jag back to work så vi hörs senare❤️





Måndag(Prao dag 1)

Den 2014-03-17 Klockan 20:57:15
Idag började äntligen min prao! Jag har gjort ganska mycket idag så jag orkar inte skriva det men det gvar hur somhelst kul. I morgon börjar  jag 10 och slutar 16 så det blir en nice dag. Jag orkar inte skriva ngt mer nu men jag skriver när jag känner för det :)
 

Goddag på er

Den 2014-03-15 Klockan 15:04:55
Nu ska jag snart iväg till ICA för att handla saker inför i morgon när det är seriedressyr. USS ska stå och sälja fika till alla som är där. Jag har lite små panik för jag kan inte programmet jag ska rida ordentligt men det går säkert bra.
 
 
 

Hej hej

Den 2014-03-14 Klockan 22:29:13
Jag är riktigt irriterad just nu. Jag har glömt min mail och mitt lösenord till vanessawulfing.blogg.se och jag vill ha en blogg med MITT namn på. det blir lite jobbigt att ha tev forever liksom. Jaja tänkte bara säga det och att jag går ut på prao på måndag och det blir kul. Två hela veckor utan skolan=AS NICE. 
 

Jag vet inte

Den 2014-03-11 Klockan 23:28:22
Jag vet inte vad jag ska skriva nu för tiden, så det får bli ingenting. Jag tar en paus från bloggen nu(inte för att jag har varit jätte aktiv nu dom senaste veckorna men jag kännde att jag ville skriva det här iallafall)för, som jag har skrivit hundra gånger förut så har jag inte tid och jag orkar inte. Jag hoppas att jag kommer tillbaka om ett tag men vi får se, jag kanske byter blogg, who knows, jaja vi får se.
 

Godmorgon

Den 2014-03-11 Klockan 07:58:00
Nu står jag i köket och gör frukost så jag tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg. Jag har inte orkat eller haft tid att blogga, men nu när det snart är vår så hoppas jag att min insperation ska komma tillbaka. 
I söndags så var jag med en kompis som jag inte hade träffat på jätte länge, vi hade super roligt och jag hoppas att vi kan träffas lite oftare eftersom det blir så himla långt mellan gångerna annars. Men nu måste jag äta annars kommer jag försent till skolan.
Nugget<3
 
 
 

Hemma från Rättvik

Den 2014-03-01 Klockan 20:09:00
Idag för ett per timmar sedan kom jag hem från rättvik, jag har inte orkat blogga på typ två veckor för jag har helt enkelt inte haft lust att göra det. Just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen som precis har börjat, det är andra chansen...
 
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0