Söndag

Den 2014-02-16 Klockan 16:04:52
Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, jag vaknade och sen kollade jag på herrarnas stafett på längdskidor medans jag åt frukost och sen har jag bara tagit det lungt. Men om en timme eller så så ska jag på Lidingö ryttarförenings årsmöte, hoppas dom har glanssprey med i lotteriet iår, jag behöver verkligen det. Jag har börjat kolla på en serie som heter one tree hill, den är så himla bra och det är så himla många säsonger! Jag tror det är åtta eller nio stycken, det är jätte bra för då har jag alltid något att kolla på. Jag är jätte efter med att kolla på den här serien, mina kompisar började kolla på den för typ 3 år sedan eller något och nu så börjar jag liksom. Men nu ska jag gå, måste göra mig i ordning och torka håret och så.
Solomon står ju på Elvik och det är dit vi ska så jag ska hälsa på honom efter mötet
 
 
 
 
 
 
 

Min utveckling i hoppningen

Den 2014-02-15 Klockan 12:50:00
Här kommer en liten bild serie hur jag har utvecklats i min ridning inom hoppningen.
 
 
 
 
 
 

Förlåt

Den 2014-02-13 Klockan 21:07:52
Men jag har varit sjuk hela veckan, jag var i skolan i går men idag var jag hemma igen. antagligen stannar jag hemma i morgon också men det beror på hur jag känner mig då.
 

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar

Den 2014-02-08 Klockan 19:12:15
Det där blev en otroligt lång rubrik men strunt samma :) Som den säger iallafall så sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar, men om 50 minuter typ så är det melodifestivalen, TAGGA, nä men eftersom jag inte har något planerat så kan jag ju lika gära kolla på melodifestivalen som på något annat. förra veckan så var det två låtar som var okej, en av dom gick till andra chansen och den andra åkte ut, bra sverige, bra... 
Hoppas det är bättre idag, men tvivlar på det asså. 
 

Lördag

Den 2014-02-08 Klockan 13:36:35
Idag ska jag inte göra någonting alls, utom att kanske baka till dressyren i morgon. Mamma och jag ska iväg och handla om typ 10 minuter eller så och sen ska jag kanske gå till en kompis, om han har tid... Men nu ska jag iallafall dricka upp mitt te och läsa lite bloggar. Ha en bra helg!
Nugget <3
 

Ridpass på Betty idag

Den 2014-02-07 Klockan 23:11:01
Idag fick jag sitta på Betty två gånger, red för min kompis i gruppen innan då hon är i Åre. Det gick riktigt jävla bra asså, första passet var hon väldigt framme för skänkeln och hon lyssnade riktigt bra både fram och tillbaka, när vi började hoppa så var hon lite seg först och det är väldigt ovanligt när man rider henne i hoppningen iallfall :) Men vi började väl på 50 cm nåstans och slutade på uppemot 90 eller så, inga jätte höjder men sista sprången hoppade hon med ryggen ordenligt iallafall. 
Andra passet gick också riktigt bra, men då var både hon och jag ganska trötta, jag satt faktiskt av och sen upp igen mellan passen eftersom hon är en ridskole häst och är van att byta ryttare :) Vi gjorde samma övning i båda grupperna men här så började vi på 60 och sista hindret jag hoppade idag låg runt 1m ungefär, det språnget var det bästa idag, hon fick ta i lite och då blev det riktigt bra!
Det var ingen som fotade idag, eller filmade trots att mamma var där, men mamma filmar inge bra iallafall så det gör inte så mycket ;) Det var synd, jag hade velat ha bilder, men på söndag så ska jag ju tävla henne, Betty asså, och då kommer det säkert vara folk där som fotar. Jag vet fortfarande inte vem jag ska ha på dressyr ponnycupen men jag hoppas på Betty eller på Sonny!
Ja har ingen bra hoppbild på mig och betty så det får bli en Betty bild från stockbys hemsida:
Fina ponny :)
 
 

Ridpass på Betty igår

Den 2014-02-06 Klockan 18:27:00
Jag red betty igår, det gick faktiskt riktigt bra i skritten och traven, det var markarbete och nästa gång är det hoppning. Jag ska även ha Betty på söndag på serie hoppningen, jag vet inte vem jag ska ha på ponnycupen i dressyr än men det är för att min lagledare var sjuk idag, jag rider för henne på torsdagar, men hon mailar säkert till mamma eller något om det. Jag har inte varit en så aktiv fadder nu på sistone, jag måste rycka upp mig och faktiskt börja sköta mer och smörja. 
Jag snackade ju rätt mycket om min prao plats för ett par veckor sen och jag har varken fått JA eller NEJ svar från SYO tanten än, men om jag har lite tur så får jag praoa på stocky, håll tummarna för mig :)
Idag har inte varit bra, en tråkig sak hände, men det är inget jag vill skriva ut här, jag kommer vara lite från varande dom närmsta dagarna tror jag. En sak annan sak hände idag, men jag vet inte om jag får skriva ut det här än, men så fort jag får så ska ni få veta, asså OMG det är så sjukt, en det blir bra, det ända jag kan säga är att det gjorde mig RIKTIGT RIKTIGT glad, och dom som känner mig kan säkert lista ut vad det är ;)
Nu ska jag äta middag och sen ska jag plugga Franska revolutionen och industriella revolutionen, jag har prov på båda i morgon...
Betty:
Tack Emelie

Hellu

Den 2014-02-03 Klockan 19:29:15
Jag har inte bloggat på ett par dagar för jag har helt enkelt varken haft tid eller lust att göra det. Jag har mesta dels kollat på revenge, en serie som är sååå bra enligt mig, gillar den riktigt mycket faktiskt. Skolan har väl varit som vanligt idag, inget speciellt som har hänt förutom att min klass tydligen blivit utvald att spelas in medans vi dansar, det är inte okej asså, jag gillar inte att dansa eller att bli filmad, båda två samtidigt gör bara allt värre.
I morgon är det tisdag och jag ska ha utvecklingssamtal och jag ser inte fram emot det men det är lika bra att få överstökat.
Godnatt med er
Jag bara älskar den här solnedgången, fotot har något lugnt över sig, eller hur?

Kväll

Den 2014-02-01 Klockan 19:59:55
Nu ska hela familjen sitta i soffan och kolla på melodifestivalen, jag har typ varit jätte sur hela kvällen och min lilla syster försökte prata med mig men jag typ skrek och sprang iväg... nu ska jag gå, godnatt med er, vi hörs i morgon efter ridningen
 

Godmorgon

Den 2014-02-01 Klockan 11:23:07
Jag ringde precis till mamma och pappa och ingen av dom svarade, mamma skulle komma och hämta mig 11 eller halv 12 och det går inte eftersom dom gick ut och gick för typ 5 minuter sen... Jag kommer antagligen ha typ 15 minuter på mig att göra mig i ordning, himla kul.
 

här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0