Torsdag

Den 2013-08-22 Klockan 19:36:09
I morse så var det inte kul asså, jag hade satt alarm på 07.00 och sen på 07.25 så jag inte skulle komma försent till skolan, men så ringer pappa och säger '' Jag skulle bara kolla så du inte låg och sov och var på väg till skolan'' Jag svarade '' självklart inte jag ska precis gå'' Lite överdrivet hurtigt sådär fast jag visst hade legat och sovit. Så kollade jag på klockan och fick lite smått panik klockan var 08.18 och jag började 08.30 så jag sprang upp,på med kläder, snabb sminkning och sen upp på cykeln och iväg. Jag kom bara 13 minuter försent vilket var oerhört bra med tanke på omständigheterna, men någon frukost hans det inte med! Men jag insåg att mitt alarm ljud måste vara mycket högra och något mer påträngande än harpan.
 
Jaja, sedan eftser skolan så cyklade jag till stallet och åt mellis och så var det häst utdelning och jag fick Nugget men bytte till mig Oliver. Min kompis frågade först varför jag ville ha Oliver, han är ganska stor och lite släpig i sitt steg men jag gillar honom och han är jätte trevlig och rida. Hur som helst så började vi med att först skritta på lång tygel och sen så flyttade vi hästarna på skogs långsidan och sen hade vi framdelen innan för på läktar långsidan. Han lyssnade bra undan för sjänkeln men fick inte riktigt till någon form men han gjorde det han skulle. Sen gjorde vi samma sak i andra varvet och det var samma sak där. Sen travade vi på spåret och han ville fortfarande inte komma under sig med bakbenen och jobba ordentligt. Men sen fattade vi galopp i höger varv och allt bara släppte, det var den härligaste kännslan jag någonsin varit med om när jag har ridit, aldrig att en häst har blivit så fin när jag har ridit. Men sedan var Oliver fin resten av passet också och speciellt i galoppen, men jag blev trött mot slutet sen och jag antar att han tröttnade lite också för det gick lite sämre men jag är så galet nöjd med det här passet.
 
Det känns nästan lite konstigt att det gick jätte bra i går och sedan gick det ännu bättre idag, jag antar att det kommer börja gå utför i morgon eller nått men jag hoppas att det går bra, jag skulle nog vilja ha Sonny, Oliver eller Etoile :)
~Arkiv bild~
Det här är en av mina absoluta favorit bilder på mig och Sonny i dressyren, jag hoppas att jag kan få lite bilder på mig och Oliver i dressyren någon gång också :)

Skansen och ridningen

Den 2013-08-21 Klockan 20:24:00

Jag var ju på skansen idag som typ alla vet, och nu kommer jag lägga upp lite bilder.

Jag red ju också idag och jag hade Sonny, det gick jätte bra och vi red ut, jag red sist så jag kom lite efter ibland men i galoppen så sprang han som bara den och det var super kul! Vi stannade även till vid våran terräng bana(fållan) eller det är ingen riktigt terräng bana men några stockar finns det och först så hoppas vi ett litet räcke och så gjorde man en U sväng och hoppade en oxer åt samma håll, sen på vägen hem så gick vi över en väg och då började dom trava framför mig och då blevv Sonny super rädd för bilarna och sen cykel som körde typ precis bakom oss, men det gick bra och sen var han så där fin så man får en sån där WOW! känsla han var värkligen mellan han doch skänkel och hade ett jätte härligt stöd på bettet. Just nu så kollar jag på idol och det är så pinsamt med den där "divan" haha, men nu kommer bilderna :)


Skansen

Den 2013-08-21 Klockan 08:09:48

Nu ska jag börja gå mot skolan för att sen åka till Skansen med båt, vi hörs när jag kommer hem :)


Godnatt

Den 2013-08-20 Klockan 22:45:04

Jag är ledsen men jag varken hann eller orkade skria om dom bra grejerna ni tipsade mig om, men jag gör det antingen i morgon efter ridningen eller så kommer det som tidsinställt på torsdag❤ Godnatt


RUBRIK

Den 2013-08-20 Klockan 18:25:17

Ha, jag förväntade mig inte att jag skulle få svar så snabbt på förra inlägget men jag skriver nog om några av sakerna i kväll och sen några i morgon :)


Hej hej

Den 2013-08-20 Klockan 17:51:35

Jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska skriva så jag behöver eran hjälp, är det något speciellt som ni vill läs om? Eller kanske något ni vill ta reda på om mig? Snälla bara kommentera det i det här inlägget så ska jag försöka skriva om det!

Just lööv My house ;)


Skola

Den 2013-08-20 Klockan 10:34:25

Nu sitter jag i kafeterian och väntar på att lektionen ska börja. Efter skolan så ska jag hem och sen ska jag kanske in till stan om jag orkar men vi får se, i morgon på mentorsdagen så ska vi till Skansen, woho...
Tack Emelie för bilderna: www.neonryttare.blogg.se


...

Den 2013-08-19 Klockan 19:32:55

Känslan när lillasyster kommer hem med nya skor 5 nya tröjor en väska och hud produkter och man själv inte har köpt nya kläder på mer än 4 månader...


Halloj

Den 2013-08-19 Klockan 18:38:57
Hej hej, jag började skolan idag och det var emskt, eller det var kul att träffa kompisarna igen men annars var det bara jobbigt. I morgon börjar jag halv 10 och vis ka ttyp inte göra någonting men på onsdag så ska vi ha mentorsdag. När mamma kommer hem från stan, hon och Nicole min lilla syster köper skol grejer till Nicole och men vet aldrig hur lång tid det kan ta, min lilla syster är extremt bra på att snacka sig till att få saker, men då ska jag och mamma iallafall skriva ut mitt ponnycupps papper, eller det kanske är två eftersom jag tävlar dressyr också och då får jag reda på vilka helger jag ska tävla och allt sånt. Men nu ska jag äta så jag bloggar antagligen inte mer idag :)
~Arkiv Bild~
 
 

Snabb uppdate

Den 2013-08-17 Klockan 17:37:54

Jag har grymt tråkigt så jag tänkte slänga in ett litet inlägg och säga att jag rider på onsdagar torsdagar och i hopp och dressyr specialen på fredagar. Kände bara för att skriva det :) men nu ska jag fortsätta göra ingenting!


Sorry

Den 2013-08-12 Klockan 11:18:00
Jag har inte haft någon uppdatering på 6 dagar, förlåt, men jag börjar blogga igen sen när skolan har kommit igång och jag har kommit in i alla rutiner för hösten :)


Fadderläger Måndag 5/8 Twiggy och Bisa och lite annat

Den 2013-08-05 Klockan 17:45:02
Nu har jag precis kommit hem och sitter framför datorn och försöker komma på vad vi igentligen gjorde idag, men jag ska börja från början!
 
Jag kom till stallet vid kvart över åtta vilket var bra och jag var lagom i tid för att prata lite med kompisar samtidigt som jag la in allt i mitt skåp, sen skulle vi hämta hästarna i hagen och jag fick ta in Nugget, han var ganska pigg när vi skrittade hem men det var bara kul. Sedan gick vi upp till teori salen för att ta reda på vilka hästar vi skulle ha under dagen, jag fick Twiggy och Bisa. Jag red Twiggy första passet och eftersom det var just det första passet så gick det väldigt lugnt till och hon var lite seg i början, det var väl jag med och sen mot slutet började hon komma igång ordentligt och mot slutet så flyttade hon väldigt bra för skänkeln. Efter det hade vi Teori och vi gick igenom en sorts dag bok som vi ska skriva i under veckan efter ridpassen. Sen var det lunch och efter det var det teori igen och sen var det dags för andra ridpasset som gick så där och jag hade Bisa, hon var seg och ville inte alls lyssna på mig och sen blev hon rädd för en spån hög som låg i ena hörnet av ridbanan(vi var tvugna att vara på ute banan det här passet och det förra)men sen började hon mjukna i skritten och sen mot slutet blev det bra i traven också. Sen smörjde vi tränsen och sedan släppte vi ut hästarna i hagen och twiggy har ett flug täcke och en flug huva som går ner över halsen också, Jag och min kompis tyckte hon såg ut som en ailien men min ridlärare tyckte hon såg ut som en åsna och det var ju inte mycket bättre precis.
 
Under det andra teori passet så fick vi även reda på att vi ska vara i stallet 07.30 varje morgon efter idag, vi fick tydligen sovmorgon i morse, det är inte vad jag skulle kalla det precis men i morgon ska jag upp 10 över 6 eftersom jag ska cykla och eftersom det tar tre år för mig att gå upp på morgonen så är det bra med lite tid, det kallas att vara uppe med tuppen har jag hört.
 
På tal om att vara uppe med tuppen så hade jag en trevlig upplevelse på Karlshem som jag tänkte berätta om...
Det var första natten och på kvällen hade lägerledarna ridit sent och vi skulle gå och sova, sen vaknar jag av att tuppen galer(jag har ingen aning om vad det heter så det får heta galer nu)på morgonen tror jag, först låg jag kvar i sängen och väntar på att alarmet ska starta och så tänkte jag väcka Elin så att vi inte skulle komma försent till samlingen utanför stallet, men så kollar jag på klockan 04.42... DET VAR OERHÖRT IRRITERANDE, dom hade glömt att stäng in tupp jäveln så han satte sig och gol innan klockan fem på morgonen, jag kan säga att jag var duktigt trött den dagen, helvetes jävla skit tupp, sen under resten av kvällarna frågade jag och Elin alltid en extra gång *Har ni stängt in tupp jäveln?* Haha, det var otroligt kul :) Nu ska jag äta så vi hörs i morgon när jag kommer hem eller nåt.
Jag och Twiggy gammla bilder:
Min puss ponny<3

Min uppdatering

Den 2013-08-04 Klockan 16:47:34
Har inte varit så bra dom senaste dagarna, men det har varit så himla fint väder och jag har varit ute massor, med båten i går och idag var jag med Christoffer. I morgon börjar ridlägret och jag längtar värkligen, sen drar terminen igång veckan efter det och då kommer jag antagligen bli tilldelad en ponny som jag kommer rida under terminens gång! Men nu ska jag ut igen men vi hörs i morgon efter lägret när jag kommer hem och har gjort mat till min lilla syster :)
Min storasysters oerhört söta hund Jaco <3
 

söndag

Den 2013-08-04 Klockan 14:26:53

jag har det ganska bra och godmorgon föresten❤


Dagen

Den 2013-08-03 Klockan 16:56:35

Idag är det lördag om någon nu skulle ha missat det och jag har precis kommit hem efter att ha varit ute med båten hela dagen, det var supermysigt och jag badade två gånger jätte länge. I dag ska jag börja göra i ordning och tvätta ridkläder och sånt så jag har det färdigt och i morgon ska jag packa för jag ska lägga in allt i mitt skåp så jag har allt färdigt för hela veckan❤


här kan du skriva info om dig och bloggen lalalla djeijdiejdiejid jiejifjifjei fjeifjiedjis dkoefjoejofeodede ggegefdes dededed defefhueufeufhdu dehidheidhieifei fe jifeifeifjiejfi ejfie jfiejfi ejid jisjisjideidjie jfeifjiejfejifjei djiedijfjiefjie sdjis isjidjeijidfejife jfiejfiejfiejis jsisjisoosod djeidjiejdiejid sksllsklsjde dedesefegbb bbgegfede fegebef fjeijfiejdimsifeni feifie
RSS 2.0